2777
2789
عنوان

هرموقع با بابام میحرفم ناراحتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان مامانم ببینه گریه کردم اعصابش خورد میشه

گریه نکن عزیزم هیلی وقتا ما ادما نمیتونیم حس و نظرمونو به طرف مقابل بفهمونیم طبیعیه. از دست بابات ناراحت نباش چون قطعا تو مهم ترینی براش حتی اگه نتونه الان بهت ثابت کنه. 

گریه نکن عزیزم هیلی وقتا ما ادما نمیتونیم حس و نظرمونو به طرف مقابل بفهمونیم طبیعیه. از دست بابات نا ...

خب اگه مهم بودم دخترشو ناراحت نمیکرد اینطوری

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

خب اگه مهم بودم دخترشو ناراحت نمیکرد اینطوری

ازینجور بحثا بین همه پدر دخترا ممکنه پیش بیاد ولی یادت باشه مهمترین ادم براش تویی و کلی زحمت کشیده تا خوشبختی تورو ببینه هرگز شک نکن که دوستت داره هرگز

ازینجور بحثا بین همه پدر دخترا ممکنه پیش بیاد ولی یادت باشه مهمترین ادم براش تویی و کلی زحمت کشیده ت ...

خب نظراونو نمیدونه اومد دل منو شیکوند گفت طرف دوستت نداره گفتم اگه دوست نداشت بهم میگفت چه دلیلی داره

امتحانم دارم فردا نخوندم

بنظر من برو امتحانتو بخون و با فکرای اینجوری حال خودتو خراب نکن تو باید پشت بابات باشی اون امیدش به تو هست .  نباید با یه حرفش انقد دلگیر بشی.

پدرمادرا  انقد مشغله فکری دارن توی زندگی ولی مجبورن قوی باشن. شاید حوصله نداشت یه حرفی زده به دل نگیر

بنظر من برو امتحانتو بخون و با فکرای اینجوری حال خودتو خراب نکن تو باید پشت بابات باشی اون امیدش به ...

همیشه همینه فکرکیکنه همچیز رومیدونه

اخه خوابم میاد ظهرو نخوابیدم