mayaeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 129 عنوان علائم بارداری😭 80 بازدید | 17 پست علائم بارداری ندارم اما پریود نمیشم دیوونه شدم تروخدا یه راه سریع ولی طبیعی بگین پریودم باز شه دیروز | 20:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mayaeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 129 مثل منیییی من تنبلی تخمدان هم دارم منم دارم فکر کنمبخدا دیوونه شدم دیگه همش عصبیم تا پریود نشم خوب نمیشم
mayaeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 129 چند روز که عقب افتادهه؟ اصن کلا بهم ریخت شهریور ماه از ۱۹ ام تا نزدیک اواخر مهر ترشحات قهوه ای و بعضی وقتا لخته قرمز داشتم از اون به بعد دیگه نشدم اصلا نزدیک یکی دوماه یعنی میشه عقب افتاده
parizzz عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 1659 اصن کلا بهم ریخت شهریور ماه از ۱۹ ام تا نزدیک اواخر مهر ترشحات قهوه ای و بعضی وقتا لخته قرمز داشتم ا ... ازمایش دادی شاید بارداری خب من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
لاوین۱۲۴ عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 702 اصن کلا بهم ریخت شهریور ماه از ۱۹ ام تا نزدیک اواخر مهر ترشحات قهوه ای و بعضی وقتا لخته قرمز داشتم ا ... خب یه دکتر برو کاملا مشخصه یه مشکلی هست
00sevin00 عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 581 منم دارم فکر کنمبخدا دیوونه شدم دیگه همش عصبیم تا پریود نشم خوب نمیشم بیکی چک زدی؟منم زدم منفی بود ولی پریود نمیشم نمیدونم از پریودیه یا بدبخت شدم باردارم
mayaeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 129 ازمایش دادی شاید بارداری خب علائم بارداری ندارم بعد به اون صورتم رابطه نداشتم به خاطر مشکلاتم مگه ممکنه باردار باشمبعد با وجود لخته های قرمزی که اون ماه داشتم میشه باردار باشم؟😔
mayaeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 129 خب یه دکتر برو کاملا مشخصه یه مشکلی هست نمیتونم برم دکتر فعلامیخوام پریود شم که بتونم آزمایش هورمونی و اینا بدم باید پریود شم زود
parizzz عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 1659 علائم بارداری ندارم بعد به اون صورتم رابطه نداشتم به خاطر مشکلاتم مگه ممکنه باردار باشمبعد با وجود ل ... حالا یه ازمایش بده. دوست مم توی بارداری کلا پریودم میشد من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
mayaeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 129 بیکی چک زدی؟منم زدم منفی بود ولی پریود نمیشم نمیدونم از پریودیه یا بدبخت شدم باردارم نه نزدم اصلا فکر به بارداری نکرده بودم با این ترشحات و لخته های قرمز که شهریور ماه داشتم گفتم حتما باردار نیستم
mayaeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 129 حالا یه ازمایش بده. دوست مم توی بارداری کلا پریودم میشد حالا بیبی میزنم ببینم چی میشهیعنی میشه بدون علائم باردار بود؟ ن حالت تهوعی هیچی...
mayaeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 129 حالا یه ازمایش بده. دوست مم توی بارداری کلا پریودم میشد من همیشه پریودام نامنظم بود رابطه کامل هم نداشتم فکر نمیکردم بتونم باردار شم با این شرایط😔
parizzz عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 1659 حالا بیبی میزنم ببینم چی میشهیعنی میشه بدون علائم باردار بود؟ ن حالت تهوعی هیچی... اره شدن که میشه. خیلیا هیچ علائمی ندارن. نمیخوام دلخوشی الکی بدم امامیگم نگنه کاری کنی چریود شی خدا نکرده پشیمونی باشه بعدا بی بی بزن خیالتو زاحت کن من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....