2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز که عقب افتادهه؟

اصن کلا بهم ریخت شهریور ماه از ۱۹ ام تا نزدیک اواخر مهر ترشحات قهوه ای و بعضی وقتا لخته قرمز داشتم 

از اون به بعد دیگه نشدم اصلا نزدیک‌ یکی دوماه یعنی میشه عقب افتاده

اصن کلا بهم ریخت شهریور ماه از ۱۹ ام تا نزدیک اواخر مهر ترشحات قهوه ای و بعضی وقتا لخته قرمز داشتم ا ...

ازمایش دادی شاید بارداری خب

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
ازمایش دادی شاید بارداری خب

علائم بارداری ندارم بعد به اون صورتم رابطه نداشتم به خاطر مشکلاتم مگه ممکنه باردار باشم

بعد با وجود لخته های قرمزی که اون ماه داشتم میشه باردار باشم؟😔

علائم بارداری ندارم بعد به اون صورتم رابطه نداشتم به خاطر مشکلاتم مگه ممکنه باردار باشمبعد با وجود ل ...

حالا یه ازمایش بده. دوست مم توی بارداری کلا پریودم میشد

بیکی چک زدی؟منم زدم منفی بود ولی پریود نمیشم نمیدونم از پریودیه یا بدبخت شدم باردارم

نه نزدم اصلا فکر به بارداری نکرده بودم با این ترشحات و لخته های قرمز  که شهریور ماه داشتم گفتم حتما باردار نیستم

حالا بیبی میزنم ببینم چی میشهیعنی میشه بدون علائم باردار بود؟ ن حالت تهوعی هیچی...

اره شدن که میشه. خیلیا هیچ علائمی ندارن. نمیخوام دلخوشی الکی بدم‌ اما‌میگم نگنه کاری کنی چریود شی خدا نکرده پشیمونی باشه بعدا‌ بی بی بزن خیالتو زاحت کن