2777
2789

من خودم بچه سوم از چهارتا بچه ام ، مامانم من رو تو iud  باردار میشه ، بابام که خیلی تعصبی و عصبی و شکاک و بدبین بوده تو دوران بارداری مامانم رو خیلی میزده و شکنجه می‌داده که مال من نیست و مامانم رو میزده بقصد ، سقط من 

من بدنیا میام ۵ ، ۶ ماهه که میشم شیرین میشم و بدل بابام میشینم و تا ۵ سال سوگولیش بودم ، همش بهم میگفت دخی بابا ، تو خونه خواهر برادرام از حسادت خیلی اذیتم میکردن تا بابا خدا بیامرزم از سر کار میومد انگار خدام اومده ولی موقت بود و ۶ سالم شد داداشم اومد و بابام دیگه بهم محبت نکرد ، یه بار وقتی یه بچه هام سقط شده بود بهم گفت خوبی بابا جون انگار دنیا بهم رو کرده بود بهترین حس دنیا بود ، مادرم همیشه ادعا میکنه دوستم داره ولی رفتارش با من و مابقی چیز دیگه ای رو نشون میده ، فرق گذاشتن و درک نکردن و ندیدن ، مثلا خیلی پسریه  دوتا پسریم دو دختر ولی خواهرم که اولیه رو خیلی میخاد ، همیشه و همه جا من مقصرم من بدم و اگه دلش از کسی پر باشه سر من خالی میکنه ، بعد که میگم چرا میگه سنگ صبورمی ، کاش نبودم چون از وقتی یاد دارم در و دلش پیش من بود بد همه رو میگفت من الان یه آدم فوق العاده افسرده و داغونیم برا آرامش روح و روانم ممنون میشم دعا کنید 

خودم با التماس از خدا دخترم اومد بعد ۹ سال و ۴ تا سقط ، دخترم که ۳ ساله بود خداخاسته (ناخاسته ) باردار شدم ، ولی مادر خوبی نبودم تو دوران کرونا بچه نوزادم قربانی شد و آسمانی شد 

درد# و دل

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم تجربه نکردم شرایط تو ولی خیلی سخته انشالله خدا یه فرزند دیگه بهت بده

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

من رو نمی‌خواسته، بعدی رو میخاسته

عزیزم چقدر سختی کشیدی..سقط مکرر 

نوزادی که از دستش دادی

خدا گل دخترتو برات حفظ کنه بخاطر اونم شده قوی بمون

خدا پدرت رو هم بیامرزه🖤

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚