2777
2789
عنوان

توی خواستگاری اول باید ب کی چایی داد😂😁

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 47 پست
آره والامنم فکر کردم فردا شب خواستگاریته😂❤️حالا اگه به ترتیب کنار هم ننشسته باشن اون وقت تکلیف چیه؟ ...

😂😂هعی خواهر 

سخته خودش یه پروسس بخدا 😂🤧شیطونه میگه آدم چایی بزاره وسط میز هرکی خواست ورداره والا بخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین ما اینجوری نشسته بودن:

بابام یه جوری بود که نزدیک بابای داماد بود خیلی

هر کدوم رو مبل تک نفره بودن

بعد من که رفتم سمتشون بابام اشاره کرد به بابای داماد و گفت چای میل کنید،منم کج شدم چایی رو گرفتم سمت بابای همسرم

بعد اونم گف اول شما بفرمایید

بردارین بابا دستم خشک شد😒😒

بعدشم بردم سمت مامان داماد و داماد،بعدم مامان خودم،بعدم خودم برداشتم😂😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
وای چه پیچیده😂🤧

ببین اولین نفر فقط مهمه که کی باشه

با بابات هماهنگ کن بگو من میام سمتت تو بگو از مهمان شروع کن

بعدم بده بابای داماد کوفت کنه خیرسرش دیگه بعدم هر کی کنارش نشسته بود 🤣🤣🤣🤣

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من یه خواستگار داشتم چای ک بردم براش قند بهش ندادمبعد یکی دیگشون کللللا من چای نبردم😅

همون الان خانوادش یه فاجعه ساختن😂یه تحلیل‌هایی میکنن آدم میگه عه مگه هدفم اون بود؟

یادمه بعد عروسیم خونه مادرشوهرم بودم براشون مهمون اومد منم موقع پذیرایی اول از مهمون شروع میکردم بعد ب خانواده شوهرم 

بعدش ی جنگی ب پا کردن خواهرشوهرام بیا و ببین😑😑

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔