2777
2789
عنوان

چت شوهرم با رفیقش درمورد من

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 65 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بفرمایید

ببخشید من یه چند وقتیه به همسرم شک کردم اخه رفتارش یه جوریه هرجا بره گوشیش همراهشه حتی اجازه نمیده من گوشیش بگیرم دستم البته تو این چند وقت یکبارم گوشیش چک نکردم ولی هر وقت نزدیکش میشم گوشیش میزاره زیر پاس برعکسش میکنه که صفحه زیر باشه بعد چند وقت پیشا بهم گفتن شوهرت با یه دختر افغانی دوسته فامیلیش محسنیه ولی من باور نکردم تا اینکه چند روز بعدش شوهرم چون خط من به اسمشه سیم کارت بخره پیامش برام میاد سیمکارت خرید منم پرسیدم سیم کارت خریدی گفت اره برای یکی از دوستام افغانیه نمیتونه سیمکارت بگیره گرفتم منم حس زنانم گل کرد رفتم شماررو که اومد سیم کردم زد فاطمه محسنی حالا شما بنظرتون این اخلاق شوهرم اینطوری شده یعنی خیانت میکنه اخه بهش میگم چرا گوشیت نمیدی میترسی میگه دوستام چیزی میفرستن نمیخوام ببینی

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار

بمیرم برا دلت ک خودت راضی میکنی ک اینجوری نیس ولی متاسفانه خیانت میکنه دیگه:)

اخه هی میگه من بهتر از تورو میخوام چکار تو خوشگلی خوش استایلی مهربونی خدایی با همه چی هم میسازم یعنی واقعا نامردیه خیانت کنه😢

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار