2777
2789
عنوان

کسی هس از دانشگاهش خوشش نیاد و مجبوری میره❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 20 پست
پس فقط من تنها نیستم

معلومه که تنها نیستی

کی از دانشگاه راضیه

شما بهترین دانشگاه ایران درس بخونی بازم میبینی یکی هست که ناراضیه

🤍🌱ربِّ اشْرَحْ لي صَدري و یَسِّرْ لی أمری 🌱🤍پروردگارم!‌ سینه‌ام را برایم گشاده و کارم را برایم آسان گردان
میفهمم چی میگی ولی خب سعی کن اکیپ جدید تشکیل بدی. بیین من تجربه کردم ک میگم و خودم دانشجو ام. اگر یه ...

اره دقیقا موافقم 

ولی الان یه سال بیشتره گذشته و همه باهم جور شدن 

نمیشه دیگه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلومه که تنها نیستیکی از دانشگاه راضیهشما بهترین دانشگاه ایران درس بخونی بازم میبینی یکی هست که نار ...

نمیدونم اخه من قبلا خیلی دوس داشتم ولی الان نه

من از دانشگاه زیاد خوشم نمیاد یعنی فکر میکردم اوضاع بعد از مدرسه قراره این باشه تصوراتم خراب شد

دبیرستاان به نظرم بهترین دوران بود :)

من هیچوقت یه دونه از این مشکلات دانشگاه رو داخل دبیرستان با دوستام نداشتم 

دبیرستاان به نظرم بهترین دوران بود :)من هیچوقت یه دونه از این مشکلات دانشگاه رو داخل دبیرستان با دوس ...

نه استرس کنکور داشتم درس ها و کلاس تست پدرم در اومد سال آخر افتضاح بود ولی غم عجیبی دارم که همه دوستان از دست دادم باهاشون کلی خاطره داشتم.البته دانشگاهی چندتا رفیق پیدا کردم ولی وایبر خوب از دانشگاهی نمیگیرم

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

پسرا رفاقتشون از دخترا خیلی قشنگ تره منکه باید سر به فلک بزارمهمیشه بهم ایراد میگیره و میگه تو گیجی ...

با یکی دیگه رفاقت کنین خب 

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم صرفا برای ایده دادن و کمک کردنه