2777
2789
عنوان

خانما چهار ماه پیش مرده زایی داشتم کی برم چکاب برای بارداری بعدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 25 پست
شما هم مرده زایی داشتین خدایی نکرده؟

آره عزیزم

خدا هر دوشون رو رحمت کنه. جلو در بهشت منتظرمون هستن.

حالا خدا یکی بهم داده از شیرینیش نگم برات.

قطعا خدا بهتر از اونی که گرفته میده بهت.

میگم من مشکلی نداشتم. البته خود دکترم گفت سه ماه کافیه برام. توم برو دکتر ببین چی میگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزمخدا هر دوشون رو رحمت کنه. جلو در بهشت منتظرمون هستن.حالا خدا یکی بهم داده از شیرینیش نگم بر ...

میشه بگی چند هفته بود  دلیل مرگش چی بود؟ 

جنسیتش چی بود؟

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
بیست و پنج هفتهقلبش وایساد دیگه نرفتم دنیال دلیلش از چند تا پزشک پرسیدم همه میگفتن بچه اول نمیخواد ب ...

من بچه دومم بوده

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
ببین تو بچه اول این اتفاق خیلی طبیعیه. فقط سر بچه دومت اصلا استرس نگیر و به این فکر نکن که شاید دوبا ...

عزیز من بچه دومم بود بچه اولم سالمه

خب الحمداللهپس دیگه اصلا نگرانی ندارهمشکل از بچه بوده که نتونسته ادامه بده و میدونی که خودت هیچ مشکل ...

ن عزیز آزمایش ندادم 

دوس دارم سال جدید برم الان اصلا آمادگی ندارم

از هر دکتر و مامایی پرسیدم میگه دلیل مرگش نشخص نیست و بعدی تکرا نمیشه  .

برام دعاکن 

خب الحمداللهپس دیگه اصلا نگرانی ندارهمشکل از بچه بوده که نتونسته ادامه بده و میدونی که خودت هیچ مشکل ...

ن عزیز آزمایش ندادم 

دوس دارم سال جدید برم الان اصلا آمادگی ندارم

از هر دکتر و مامایی پرسیدم میگه دلیل مرگش نشخص نیست و بعدی تکرا نمیشه  .

برام دعاکن 

کیسه آبم خود ب خود صفر شده بود و آبریزش هم اصلا نداشتم

عزیزم وقتی پزشکت گفته مشکلی نیست

پس نگران نباش که اصلا برات خوب نیست

الان فقط خودت رو تقویت کن و حال خودتو خوب کن

اگرم دوست داری بمونه برا سال جدید با همسرت صحبت کن بزار برا همون موقع. بگو درسته چند ماه دیر تر میشه اما عوضش حال من جسمی و روحی بهتر میشه و برای نی نی هم اینجوری بهتره.

هر وی من آرامشم بیشتر باشه. نی نیمون آروم تر و سالم تره.

اصلا به خودت سخت نگیر عزیزم. الان فقط و فقط آرامش تو هست که مهمه