مارشمالو00 مدیر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4730 عنوان بخاطر روتین پوستی باید قید بقیه چیزا رو بزنم | مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 78 پست حساب کردم نزدیک ۱۰ میلیون شد ولی پول ندارم باید قید بقیه چیزا مثل لوازم آرایش و لباس بزنم دیگه حتی اگه داشته باشمم ندارم هرماه شارژش کنم💔😔از طرفی ام پوستم آسیب دیده نیاز داره فوری باید درمان بشه چکار کنم به نظرتون لباس تکراری بپوشم یا خرج پوستم کنم؟ گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀 دیروز | 20:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمنعطف عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 2535 عزیزم محصوالات اصل کره وارد نمیشه اینا محسولات تایلندی هستن برو دکتر به این بلاگرا گوش نده
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4730 منم همینجوری ام یعنی پوسته پوسته میشه ؟ آره و به شدت کم آب گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4730 کلینک امریکاییه آره بقیه محصولات کره این و همه میگن معجزه میکنه واسع پوست گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4730 عزیزم محصوالات اصل کره وارد نمیشه اینا محسولات تایلندی هستن برو دکتر به این بلاگرا گوش نده جداا پس اینهمه میگن محصولات اصل یعنی الکیه😐 گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4730 نتیجه هم دیدی حالا؟ هنوز که نخریدم گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
2020ryhn عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 3423 همرو کلینیک هم برداری انقدر نمیشهدرضمن لازم نیست همرو خوب برداری که از برندای دیگه استفاده کن هرماهم که شارژ نمیشن مرطوب کننده و ابرسان کلینیک قشنگ تا یه سال میره
دخترمنعطف عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 2535 جداا پس اینهمه میگن محصولات اصل یعنی الکیه😐 اره اینا تایلنر تحت لیسانس کره
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4730 همرو کلینیک هم برداری انقدر نمیشهدرضمن لازم نیست همرو خوب برداری که از برندای دیگه استفاده کن هرماهم ... راست میگی ؟ 🥺 بقیه محصولاتش کره این هرکدوم بالای ۱ تومنن😔تو استفاده کردی راضی؟ گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
افرا_سابق عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 385 محصولات فرانسه بهتر از کره هست حالا نمیدونم چند سالته ولی برای دهیراته بودن زیاد خودتو اذیت نکن دوسه قلم خارجی بخر تموم بشه کاربر سه سال پیش 😒
آتوسا۷۶ عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1991 روتین پوستی الکیه ،من چند ساله کلی هزینه میکنم ولی پوستم فرقی نکرده،ولی چو بهش عادت کردم استفاده میکنم
بانی_هستم عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1425 قندو شکر و حذف کنخیلی بهتر میشی ساکت در پیلهی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4730 اره اینا تایلنر تحت لیسانس کره یعنی هیچ آنلاین شاپ معتبر نیست محصولات اصل بیاره؟ گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀