2777
2789
عنوان

بخاطر روتین پوستی باید قید بقیه چیزا رو بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 78 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم فوم شستشو ویتالیرژل شستشو لافارراسنس حلزون کزارکس رتینول ویتالیرAHA اوردینری دورچشم اوردینری ...

پوستت چیه؟

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
اسی پوست دهیدراته فقط آبرسان میخواد و تمام !داره میکنه تو پاچت

کاش فقط با یه آبرسان حل میشد

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
من پوستم رفتم دکتر گفت مختلط ولی چربش بیشتره

من پوستم هم چربه هم دهیدراته شده اصلا افتضاح خشکه 😭

خب چیا بخرم پوستم به شدت کم آبه از شدت خشکی چروک داره میفته پوستم😭

خشکه یا چرب ؟ 

خشک باشه سرم آبرسان بخر با مرطوب کننده میتونی سرم هیالورونیک مثلا ویشی بخری با یه مرطوب کننده مثل لوسیون دراماتیکال کلینیک 

چرب باشه باز سرم ویشی باضافه ژل دراماتیکال کلینیک

بجایزسرم ویشی میتونی صد ساعته کلینیک برای پوست چرب و دهیرداته 

بجای سرم ویشی هفتادوساعته کلینیک برای خشک 

اسی یکم هوشمندانه خرید کن 

کاربر سه سال پیش 😒
عزیزم من تمام این برند کره ای رو استفاده کردم ابرسان کلینیک ک اصلا ب پوستم نساخت همش خارش داشتم و پو ...

کلینیکو راضی نبودی نکنه هزینه کنم بهم نسازه😑🤦‍♀️

ژیل بوته رنگیبه نظرت می ارزه؟ الان یه کم زدم خیلی خوب بود

آره بابا ناراحت نباش 

من باید ایرانی بخرم فعلا پول خارجیشو ندارم 

چه مارکی بخرم؟ 

یکسریا میگن سینره 

یکسریا میگن سی گل

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
خشکه یا چرب ؟ خشک باشه سرم آبرسان بخر با مرطوب کننده میتونی سرم هیالورونیک مثلا ویشی بخری با یه مرطو ...

چربه ولی دهیدراته اس شوینده چی بخرم که ملایم باشه؟😢

پس لازمنیسا همهههمحصولات رو گرون بخری همه چیزو معمولی بگیر یه ابرسان و سرم خفن بگیر همین

خب چی مثلاا که قیمتش مناسب باشه کاراییشم خوب باشه؟