2777
2789

ی مدت مشکلات مالی خیلی بهمون فشار اورده شوهرم تمام وقت تو اسنپ ،از اون موقع من دل شاد نیستم مثلا شوهرم میگفت سه تا خانم سوار کردم بردم شهرکرد ی ریز تو راه حرف میزدن خوب ببینید سه نفر که عقب نمیشینن مطمئنن ی خانم جلو بعد میخواد با پشتیش حرف بزنه باید به سمت همسر من بشینه این فکرا دلمردم کرده حالت افسردگی دارم.

من نمیدونم چرا زنا انقد درگیر شوهرن کجارو نگاه میکنه باکی حرف میزنه چیکارمیکنه بابا ول کنین توروخدا انقد جدی نگیرین حساس نباشین حرص نخورین ب خودتون برسین مهم خودتون 

هرچقد پیگیر تر باشین زودتر از دست می دین بدبخت میشین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ایشون برای تأمین شما دارن تو اسنپ زحمت میکشن ، این ناراحتیا چیه

دیگه خودمون خانمیم سوار اسنپ شدنی از استرس جیکمون درنمیاد

میتونید بحثو عوض کنید ، یا بگید در مورد مسایل دیگه صحبت کنن

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
چه فکر هایی میکنی ول کن بابا احتمال خیلی زیاد عقب نشستن اصلا نشسته باشنم مهم نیست

ببین بحث من این ی دونه مسافر نیست.حال دلم خوب نمیشه فکر خیال اذییتم میکنه.شما همسرتون تو اسنپ کار میکنن؟