2777
2789
شوهر مونس شایدم همسایه روبرویی

همسایه رو به رویی که دست داشت ولی کشتنش

یکی دیگه پشت پردس

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاوه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
همسایه رو به رویی که دست داشت ولی کشتنشیکی دیگه پشت پردس

من میگم اوا رو ارغوان کشت

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
چی بهش میرسه اخه

نمی دونم اخه خیلی ریلکس اونهمه پول رو داد نزاشت به پلیس بگن 

شاید بخاطر اینکه دخترش ازش ارث پدرش رو نخواد این کارو کرده اخه ارث دخترشو بالا کشیده 🙄

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

من سه قسمت بیشتر ندیدم😁

ولی از اولش به پیمان قاسم خانی مشکوک بودم

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
عه من ندیدم اخه این هفته

برو دانلود کن ببین جالب بود 

من میگم اوا رو ارغوان کشت

نمی دونم فکر نکنم اون کشته باشه

نمی دونم فکر نکنم اون کشته باشه

من حسم میگه ارغوان زده از عصبانیت چون فکر میکرد با کاوه بهش خیانت کردن

ناپدری با ونوس (زن همسایه ) رفیق بود و ارتباط داشت و با همکاری هم بچه را دزدیدن. هدفشون گرفتن باج از زنش بود. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم.