2777
2789

فوضولی نکنه

اصرار نکنه

لبخند داشته باشه

حسود نباشه 

به سلیقه بقیه احترام بزارم

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امن باشه 

وفادار 

مسئولیت پذیر

صبور 

مهربون

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

اهل بیت و اولیای الهی. و هرکس ما رو بخاطر خدا و بخاطر خودمون دوست داشته باشه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
مامانم این همه سال با،بابای قدر نشناسم سوخت و ساخت بخاطر ماها🥲

براتون صلوات فرستادم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

با خدا باشه 

اهل کمک به دیگران باشه 

هدفمند و منظم باشه

صادق باشه و(به حرفی که میزنه عمل کنه)

راز دار باشه 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
حسود و بدجنس نباشه

اره اره، این هم خیلی مهمه 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....