2777
2789

من میخواستم با دوتومن واسه مامانم کادو بخرم 

النگو نقره مدنظرم بود 

ولییی بابام همیشه میگه نقره خریدن کار بی فایده ای هست نقره رو اگه  بعدا بخوای بفروشی سود چندانی ام نمیکنی و...

با این پولی ام که من دارم یه گرم طلا نمیشه خرید😑

دلم میخواد النگو نقره بخرم میدونم مامانم قلبا خوشحال میشه ولی یاد حرفای بابام میفتم

میترسم مامانمم بگه الکی پولاتو هدر دادی

نظر شما چیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگستر نقره شکسته دارم کسی میخره به نظرتون؟میخوام به جاش نو بخرم گفتم یه مقدار از پولش زنده بشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

اگر قصد فروش نداری و هدیه س که نقره خوبه 

ولی حرف پدرت هم اشتباه نیست

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

نه واقعا

اکسسوری های نقره خیلی‌ قشنگن

مخصوصا که نقره هم قیمتش داره یواش یواش میره بالا مردم حواسشون نیست

منم پولامو جمع کردم ،به طلا نمی‌رسه می‌خوام برم نقره بخرم واسه خودم

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره