ملیکا__۸۰ مدیر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 19512 عنوان پروانه بیرون بمونه یخ میزنه❓ | مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 20 پست داخل حیاطمون ی پروانه دیدم اومد رو دستم نشست🥲با خودم اوردمش داخل خونه و گذاشتمش بین گلاهوا خیلی سردهبیرون بمونه چیزیش میشه؟داخلم بمونه ک میمیره حالا چیکارش کنم🥲 به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من، که در او اثر ندارد غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤🩹 دیروز | 19:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 19512 اینها در این فصل پایان عمرشون هست بیاریش داخل دیر تر میمیره . نمیدونستممم🥲 به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من، که در او اثر ندارد غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤🩹
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 19512 پس فردا حبوبات مادرت کرم کرد بدون زیر سر این پروانه بوده از این پروانه رنگی ها هستاینا هم باعث کرم حبوبات میشه یعنی🤦🏻♀️ به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من، که در او اثر ندارد غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤🩹
خانم_مهندس_سایتم عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 6153 از این پروانه رنگی ها هستاینا هم باعث کرم حبوبات میشه یعنی🤦🏻♀️ اون پروانه خاکیا میشن اینا هم شاید بشن شاید نه بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 19512 اون پروانه خاکیا میشن اینا هم شاید بشن شاید نه 🥲 به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من، که در او اثر ندارد غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤🩹
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 924 مهربون🥺🥺🥲🥲🫂🫂 ولی سخت ترین جای زندگی اونجاست که آدم دلش واسه خودش تنگ میشه و گریه میکنه...《من هرگز دوباره من نخواهم شد و این غم انگیزترین دلتنگی دنیاست》
maya83 عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3017 از این پروانه رنگی ها هستاینا هم باعث کرم حبوبات میشه یعنی🤦🏻♀️ چطور نمیترسیییوای تا فردا بمونه تو خونتوننفردا چطور میخوای پیداش کنیب