2777
2789
عنوان

خاستگارم مذهبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 82 پست
خیلی دلم شکست احساس دخترای بد رو گرفتم درحالی که من نمازم قضا نمیشه و همیشه به یاد خدامفقط عقده ازاد ...

دلت نشکنه به تو حسودیش میشه

آدمای مذهبی باشعور خیلی کم داریم ناراحت نباش

روسیه💙🇷🇺 ...

نه می‌خوام تلنگر بزنم خدا بهش نظر کرده لگد به بختش نزنه کنار مرد خوب بودن نعمته شک و تردید نداره

تلنگر؟بهش توهین میکنی فقط بخاطر حجاب حواست به حرف زدنت باشه دین فقط حجاب نیست من خودم ادم معتقدیم ولی هیچوقت دوست ندارم با دخترا همچین رفتاری بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی دلم شکست احساس دخترای بد رو گرفتم درحالی که من نمازم قضا نمیشه و همیشه به یاد خدامفقط عقده ازاد ...

خود پسر هم مذهبیه کاملا؟ دیدیش؟ 

یکبار باهم ملاقات کنید با پوشش خودت و حتی یکم ازادتر ک ببینید همدیگرو

بعد درباره اعتقادات باهم صحبت کنید و بگو پوشش من همینه و ذره ای هم تغییر نمیکنه، ببین نظرش چیه

اگر من و من کرد یا گفت شماکه اهل نماز و دعا هستی حجاب هم دستور خداست و... خلاصه خواست مجابت کنه، جواب رد بده 

چون شوهر مثل مادرو پدر نیست ک بازور حرفتو پیش ببری و اون هم بپذیره، جنگ و اعصاب خوردی داره اگر عقایدتون مثل هم نباشه

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

تو منظور منو بد برداشت کردی عزیزم. منظورم این بود اگر به آزادی و رفت و آمد گیر نمیده مذهبی بودن چیز بدی نیست اخلاقش اگر خوبه جواب مثبت بده. همین

تو منظور منو بد برداشت کردی عزیزم. منظورم این بود اگر به آزادی و رفت و آمد گیر نمیده مذهبی بودن چیز ...

تو کلا حرفی زدی همه رو بردی زیر سوال و توهین بدی کردی الان برا ماست مالی ما منظور رو بد برداشت کردیم؟

حداقل یه عذرخواهی کن

روسیه💙🇷🇺 ...

عزیزم وقتی شما نماز میخونی پوشتت هم طرف مقابلت حتما دیده که پسندیده اومده جلو تو خواستگاری هم شرایطت رو به اقا پسر بگو ، حقیقتارو بگو واقعیت خودتو بگو از اون هم توقع داشته باش انتظارات و واقعیاتش رو بهت بگه اصلا ترسی نداره اگر واقعا شرایطش خوبه حتما بگو بیان جلو توکلت به خدا باشه بقولا از قدیم گفتن دختر پل پسر رهگذر نشد هم خیریتی توش بوده شما قراره ی دوره اشنایی داشته باشید قراره ی مدت باهم تعامل داشته باشین ببینین از لحاظ فکری بهم میخورین یا نه بعد اونموقعه اگر باب میل هم بودین و معیار هاتون رو داشت اوکی رو بدین انقد زود تصمیم نگیر

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
چه هنرمندی شماامضات

قربونت عزیزم😍♥️💫

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️