2777
2789

سلام مثلا وقتی ایکس ۶۰ میتونن بخرن میرن ماشینای ایرانی میگیرکد سوالم اینه 

سوال دومم  هم اینه چرا بچه رو تکون میدن تابخوابه؟بچه ای نیس عین آدم عادتش بدن بخوابه بدون تکون دادنش؟😆

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشین چینی هربنه نگهداری و افت قیمتش زیادع برای خیلی از مردم

قیمتش افت میکنه پس؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

لیفان شرکتش تعطیل شده و ترس از تامین قطعات دارن بابت خریدش مورد دوم را نمیدانم اطلاعی ندارم

ولی ترسشون بیخوده بنظرم قطعاتش‌ زیاده همه جا هس غیر اینه؟

ماشین چینی قطعاتش بد پیدا میشه و گرونه،خدمات خوبی نداره و گرونه و بازار فروش هر ماشینی هم خوب نیست 

البته منظور من کلی گویی بود ،نگاه عموم رو گفتم

در مورد بچه هم برای همه بچه ها تکون صدق نمیکنه ،پلی حس تاب دادن و.....تکون های شبیه اون ،برای انسان خوشاینده

یه خرافات و شایعه الکی انداختن که ماشینای چینی به درد نمیخوره بخاطر اونه

من پدرشوهرم ۱۱ ساله یه جک سواری داره انقدر خوبه هنوزم راضی به فروشش نیست

یا مثلا همکارشوهرم یه x33 رو ۹ ساله داره دلش نیومد بفروشه بسکه خوبه ، اونو نگه داشته رفته بازم چینی، دیگینیتی خریده 

فقط میخوان ماشینای بی کیفیت ایرانخودرو و سایپا رو به قیمت گزاف بکنن پاچه مردم

چون قطعاتش الکی گرونه و‌ سخت گیر میاد خراب شه تعمیرگاهها به اندازه فرغون داخلی به تعمیرشون مسلط نیست ...

خخخخ خداروشکرینفرو دیدم بچش بدون تکون دادن میخابه واقعا برام سواله اگه خابش میاد خب میخابه همونطور عادی

ما لیفان داشتیم تازه فروختیم عالی بود خدایی هیچ مشکلی نداشتیم

چ خوب ماام قصد خریدش روداریم  دقیقا همه میگن عالیه 

الان چی خریدین؟

ماشین چینی قطعاتش بد پیدا میشه و گرونه،خدمات خوبی نداره و گرونه و بازار فروش هر ماشینی هم خوب نیست ا ...

چجالب ممنون گل