2777
2789
عنوان

میخوام بهش پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 64 پست
ازش فاصله بگیر ب خودت برس پروف خوب بذار حال دلتو خوب کن مث چی دنبالت میاد اون موقع تو کنسلش کن

من از ۱۵ آبان مشغولم،استوریهای اینطرف اونطرف و تفریح و ارایشگاه میرم میزارم،دوستام واسم تولد گرفتن،همههه رو دید.هیچ واکنشی نشون نداده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سخته ،هیچ کسم جای تو نیست از رابطتون و احساست با خبر باشه ولی پیام دادن راهش نیست برای کسی که خودش می‌ره 

من چهار ماهه مردم و زنده شدم ولی تحمل میکنم 

اگه قسمت باشه برمیگرده 

چه غریب ماندی ای دل :)

اونوقت من بعد دوهفته ناامیدشدم

من به خدا اعتماد دارم 

خیلی چیزا تو این شش سال اتفاق افتاد اگر قسمتم‌نبود قطعاً فراموش شده بود 

من خیلی عجیب باهاش آشنا شدم اولین بار صداشو شنیدم که عاشقش شدم 

من عاشقش بودم که بعد چهرشو دیدم خونشون 1 کیلو متری خودمونه 

اون برمیگردهههههه

من به خدا اعتماد دارم خیلی چیزا تو این شش سال اتفاق افتاد اگر قسمتم‌نبود قطعاً فراموش شده بود من خی ...

بمنم میگن برمیگرده..اما راستش گاهی مثل امشب که ناامید میشم بی قرار میشم حالم بد میشه فکرمیکنم دیگه برنمیگرده

بمنم میگن برمیگرده..اما راستش گاهی مثل امشب که ناامید میشم بی قرار میشم حالم بد میشه فکرمیکنم دیگه ب ...

منم امشب حالم خیلی بده خیلی زیاد 

میگن تو حال بدیا امید معنا داره 

توی حال خوبیا که همه میتونن امیدوار باشن