2777
2789
عنوان

دانش اموزام اصلا ازم حساب نمیبرند

360 بازدید | 22 پست

معلم ریاضی ام متوسطه اول 

اصلا ازم حساب نمیبرند سال اولمه خودم دخترارومی هستم و شاید بخندید اما اول سال از شاگردام میترسیدم میترسیدم برم پیششون و نگاشون کنم

الان اصلا حساب نمیبرند

بلند میشند وسط کلاس با هم دعوا میکنند هندیگرو میزنند. 

یا دنبال هم میفتند انگار نه انگار معلم سرکلاسه 

واقعا شلوغن

خودمم تن صدام پایینه داد هم میزنم اونجور نیست

به خدا از این بدم میاد اصلا منو ادم حساب نمیکنند

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جلسه با اولیا بذار تحت این عنوان که میخوای گزارش عملکرد بچه هارو بدی یا به نوعی دیگه کارنامه ماهیانه بدی

به دفتر بگو خودشون با اولیا تماس بگیرن و بگن حضور الزامیست

نمرات رو خیلی پایین تر از حد تصور بده تا حساب کار دستشون بیاد

هروقتم خیلی شلوغ کردن درجا اخراج.یه نفر که یه بار اخراج شه بقیه حساب کار دستشون میاد

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

با نمره و امتحانات مداوم فشار بیار خودشون حساب میبرن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
میدونم. الان نمیدونم چه کنم

منم متوسطه اولم. 

یک نفر هست تو کلاس‌ مشکل داره 

بعد سرکلای راه میره اصلا یه دنیای جدا هست. 

میره دستشویی میاد کلا حرف گوش کن نیست 

به مدیرم گفتم هیچی. گفت بهش توجه نکن 

بیرونم نمیره ار کلاس یه بار دستس رو گرفتم زورم نکرد

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.