2777
2789
عنوان

یه سگ نر خره ولگرد تو کوچه داریم مدام دنبالم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 147 پست

وااای خدا از خنده مردم فقط اونی ک میگه به سگ توهین کردی

یا اونی ک متاسفه برای سگه 🤣🤣🤣🤣

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ذاتت خرااب نیست ولی واقعا چس خلی.واسه سگ متاسفی؟منم خودم عاشق حیواناتم ولی این جمله واسه سگ مت ...

عین تو اولم درست صحبت کن 

مگه اون چشه ؟ اونم حیوونه و آفریده خدا 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

حیوونه دنبالش کرده اگر گازش بگیره بمیره شما پاسخگوی جون این اشرف مخلوقات هستی؟؟یا هنوزم حامی افراطی ...

از خودتون حرف در نیارید. یه سری آدما کلا دهنشون باز میشه تا به دیگران توهین کنن. منم ناراحت شدم از اینکه به حیوون زبون بسته توهین کردن . میتونستن بدون توهین حرفشونو بزنن. 

آنقدر فشاری نشید.

من خودم انواع حیوونات بزرگ کردم از سگ گربه تا پرنده 

والا زمونه جوری شده که مهر و محبت حیوونا از آدم ها بیشتره 

من چون خودم آدم احساساتی هستم محبت اونارو دیدم ولی آدما نه. روز خوش

چرا فکر نکرده حرف میزنید یا اخبار رو نمی خونید این همه سگ ولگرد باعث مرگ انسان ها شدن

جدی ؟ اخبار رو ندیدی 

این همه آدم سگا رو کتک زدن ؟؟؟

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

نمیخوام بس کنم تفکر من اینه آیا به شما مربوطه ؟

پستت و دیدیم حالمون به هم خورد😐😐😐

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

دفعهدبعد میگیم دنبال شما بیفته

هر روز اتفاقا من پیششون هستم بگید خوشحال میشم ذات خراب نیستم 

بنظرم تاپیکتو پاک کن یسری  الان میان از سگ دفاع میکنن همینان میرن سگ میخرن مریض که شد تو خیابون ول میکنن دیگ سگ بدبختو نمیخانش خو شاید یکی وسواس دارع یا می‌ترسه یا حالا هرچی یعنی چی میاین از سگ دفاع میکنین مگ سگ و گرفته زده یا بلایی سر سگ اورده فقط خوشش نمیاد بچسبه بهش بره هعی لباسشو بشوره

سگ نره خر؟موندم اشرف مخلوقات که مثلا ماییم به چه حقی به حیوونا توهین میکنیم.. تاسف

عزیزم‌ نر فوشه ؟ 

سگه واقعا از لحاظ ذهنی کم داره من خودم عاشق حیوونام احتمالا بچه بوده ظربه ای چیزی ب سرش خورده حالت طبیعی نداره 

خرم نوشتم چون اعصابم خورد شده واقعا 

چته تو مگه میخواد بخورتت ؟ خرس گنده شدی برات متأسفم برای اون سگم متاسفم که دنبال آدمی مثل تو میوفته

سگا تازگیا خیلی زیاد شدن تو دوسه سال پیش دو تا بچه تو شهرمونو تیکه تیکه کردن 

یه بچه دیگه هم هاری گرفته

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

در کل میگم همه ی سگا باوفا و مهربون نیستن

بله ولی این بیچاره کاری نکرد اسی جو گیره