2777
2789
عنوان

بعضی مردا چقدر حرومزاده ان تو مترو بودم مرتیکه بیشعوررر…😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 132 پست
وای🤣🤣 عجب خری بوده خوبه درگیر نشدن

نه خیلی ارومه 😂میگه فقط بهش گفتم برو اقا برو میکه گذاشت رفت😂

از اون به بعد من هی رد میشم یکی میزنم میگم به به عجب چیزی اهل دلی؟ 😂🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقاباید جواب داداتفاقا بقیه خانما و اقایون حمایت کردن و مرده لال بود جرعت نداشت چیزی بگه

خیلیا سکوت میکنن که ابروشون نره ولی در واقع ابروی اون خانم نمیبره ابروی کسی میرع که دست درازی کرده و معلومه بقیه هم حمایت میکنن

گفتن «ولی تو قول داده بود خیلی» خیلی دردناکه...

نه خیلی ارومه 😂میگه فقط بهش گفتم برو اقا برو میکه گذاشت رفت😂از اون به بعد من هی رد میشم یکی میزنم ...

خدا لعنتت نکنه🤣🤣🤣🤣

گفتن «ولی تو قول داده بود خیلی» خیلی دردناکه...

چرا تو شلوغی حاضر می‌شین برید وسط ازدحام مردان؟! آدم چند ساعت هم معطل بشه بهتره تا سریع برسه و اینطو ...

عزیزم من قبول دارم حرفتو و هیچوقت اصلا تمایلی ندارم برم 

ولی این چند سری که به کلاسام میخواستم برسم رفتم اقایون بعضیاشون انقد مراعات میکنن خودشون جا برات باز میکنن یه گوشه وایسی

و من معمولا ایستگاه بعد پیاده میشم میرم تو بانوان

ضمنا اون واگن عمومیه نه مردونه!

چرا تو شلوغی حاضر می‌شین برید وسط ازدحام مردان؟! آدم چند ساعت هم معطل بشه بهتره تا سریع برسه و اینطو ...

و اینکه چند بار هم وایسادم تا خلوت شه و شلوغتر میشد. زنونه هم که اصلاا جا نداشت

منم بدترین تجربم توی بازارچه پروانه تهرانه شلوغ بود و دائم تماس اقایون رو متوجه میشدم انقدر حس بعدی ...

دقیقا

حالا قیافشو میدیدی اصلا بهش شک نمیکردی انقد مثبت و خرخون طور بود