2777
2789
عنوان

حلوا سیاه🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 78 پست
نه من اهل اردبیل نیستم اما کلا از گرون‌ترین قنادی‌ها و رستوران‌ها هم انتظار اینکه همونطور دلسوزانه و ...

خونگی نمیشه درستش کرد تا جایی که در جریانم 

و اینکه نسبت به قسمت مواد اولیه اش خب خود حلوام گرونه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای قیز خوش حالوا

🥰

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
موم عسل و جوانه گندم و مغزیجات و کره محلی با ادویه مخصوص

یه اشنابرامون میفرسته فکرمیکنم خودشون درست میکنن چون بسته بندی نداره واقعاعالیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

وای من عکسشو دیدم دلم خواست 

متاسفانه تو شیراز هم قطع به یقین نمیتونم حلوای اردبیلی پیدا کنم پس بیا و بگو درست کردنش دردسره یا نه؟😂🙄

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
خونگی نمیشه درستش کرد تا جایی که در جریانم و اینکه نسبت به قسمت مواد اولیه اش خب خود حلوام گرونه

چرا نشه؟!

البته من حلوای ساده مرسوم تهران خودمون که ترکیب آرد سبوس دار و روغن و شکر و گلاب و... به اضافه‌ی هم زدن بی‌وقفه با صبر ایوب تهیه می‌شه رو ترجیح می‌دم. 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

وای یه بنده خدایی که اردبیلی بود برای مراسم ختم درست کرده بود. لعنتی حلوارو سوزونده بود میگفت حلوا اردبیلیه😂😂😂 بعد می‌خواستیم گرمش کنیم بریزیم تو ظرف میگفتیم روغن نداره میگفت نهههههه مدلشه نباید روغن بریزی. آخر سر یکی دیگه از بزرگترها اومد گفت اینجوری گرم نمیشه روغن و ریخت توش ولی قشنگ معلوم بود حلوا معمولیه که سوخته