آلماا مدیر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 12810 عنوان بعد از تموم شدن رابطتون چطوری حال روحیتونو رو براه کردین | مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 180 پست بعضی وقتا به اینکه راحت از من گذشت فکر میکنم کاملا قلبم سرد میشه بهشولی یهو بی تابی و بی قراریم شروع میشهو غم تموم دنیا رو دلم آوار میشهنگین میگذره چون هر روز از این حجم غم شکسته تر میشمچطوری حالمو بهتر کنم؟ خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻 دیروز | 17:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلماا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 12810 عاقا چطو خودشون هییچ طوریشون نیست رابطه ی ما خیلی و جدی و عاطفی بود مگه میشه از ی رابطه ی عاطفی بری ... منم دلم میخواد ازش بپرسم با این شکنجه روحی و بحرانی که من دارم میگدرونم تو حالت خوبه و راحت داری با یه ادم دیگه به خوشی میگذرونی! خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
sahragh28 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 465 عاقا چطو خودشون هییچ طوریشون نیست رابطه ی ما خیلی و جدی و عاطفی بود مگه میشه از ی رابطه ی عاطفی بری ... خداشاهده من هفته ی اول کاتم انگار ذره ذره ی استخونامو و جودمو انگار ب زور کنار هم نگه میداشتم ک از هم نپاشن رابطه ای ک برخلاف میلم و ب زور واردش شدم عاقبت ای شد برام ولی نمیدونم او در چ حاله
sahragh28 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 465 منم دلم میخواد ازش بپرسم با این شکنجه روحی و بحرانی که من دارم میگدرونم تو حالت خوبه و راحت داری با ... دست و پا زدن منو دید بحران روحیمو دید ولی حتی برام توضیح نداد ک چرا کات فقط گفت خستمه
sahragh28 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 465 منم دلم میخواد ازش بپرسم با این شکنجه روحی و بحرانی که من دارم میگدرونم تو حالت خوبه و راحت داری با ... برا من ایقده از اینده میگف اخه چطو میتونی ایقد راحت پا بذاری روو اون حرفااصلا مگه میشه
آلماا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 12810 خداشاهده من هفته ی اول کاتم انگار ذره ذره ی استخونامو و جودمو انگار ب زور کنار هم نگه میداشتم ک از ه ... من تو محیط کارم یهو وقتی مشعولم انگار کسی بهم رفتنشو دوباره یاد اوری میکنه انگار تموم دنیا تو یه لحظه تو سرم ویران میشهخیلی حسای بدیو دارم تجربه میکنم😔 خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
aaf12 عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 6 پیدا کردمفقط من امکان مراجعه حضوری رو ندارممنتطرم ببینم تلفنی رو قبول میکنه کاری به این مهمی رو میخواد با تلفن حل کنیدمهمتر از سلامتی چی هست؟حتما باید حضوری باشهارزششو داره که وقت بذاریپشیمون نمیشی
آلماا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 12810 برا من ایقده از اینده میگف اخه چطو میتونی ایقد راحت پا بذاری روو اون حرفااصلا مگه میشه گفتی وارد رابطه شده؟ خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
آلماا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 12810 کاری به این مهمی رو میخواد با تلفن حل کنیدمهمتر از سلامتی چی هست؟حتما باید حضوری باشهارزششو داره که ... جایی که هستم تراپیست نیست خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
sahragh28 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 465 گفتی وارد رابطه شده؟ اصلا خبری ازس ندارم حین رابطمون همه ی تلاشا و ابراز علاقه از سمت اون بود میگف یک لحظه بدون تو نمیتونم یا تا ناراحتی روح و روانم و تمرکزم بهم میریره والان چطور بی تفاوته بهم
آلماا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 12810 اصلا خبری ازس ندارم حین رابطمون همه ی تلاشا و ابراز علاقه از سمت اون بود میگف یک لحظه بدون تو نمیتو ... 😔 خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
sahragh28 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 465 گفتی وارد رابطه شده؟ بدبختی من از پیجم حتی انفالوش کرده بودم چقد پشیمونم
آلماا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 12810 شما علت کاتتون چی بود عزیزم علت جداییمونو گفتم آفلاین بودی مجبور شدم پاک کنمهر وقت اومدی بگو خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
sahragh28 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 465 عزیزم علت جداییمونو گفتم آفلاین بودی مجبور شدم پاک کنمهر وقت اومدی بگو هستم عزیزم
aaf12 عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 6 جایی که هستم تراپیست نیست کانال تلگرامی بنام کانال صوتی روانشناسی کلی فایل در مورد روانشناسی داره توش بگرد و فایل های که درمورد موضوع خودتون هست رو پیدا کن.توی نت شماره دکتر بهنام اوحدی رو هم پیدا کن ببین وقت غیرحضوری میده البته اون متخصص اعصاب و روان هست و حتما دارو میده عقیدش اینهبیشتر به عنوان سکسیولژیست معروف هست اما به شما هم کمک میتونه کنه