2777
2789
عنوان

بعد از تموم شدن رابطتون چطوری حال روحیتونو رو براه کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 180 پست
عاقا چطو خودشون هییچ طوریشون نیست رابطه ی ما خیلی و جدی و عاطفی بود مگه میشه از ی رابطه ی عاطفی بری ...

منم دلم میخواد ازش بپرسم با این شکنجه روحی و بحرانی که من دارم میگدرونم تو حالت خوبه و راحت داری با یه ادم دیگه به خوشی میگذرونی!

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
عاقا چطو خودشون هییچ طوریشون نیست رابطه ی ما خیلی و جدی و عاطفی بود مگه میشه از ی رابطه ی عاطفی بری ...

خداشاهده من هفته ی اول کاتم انگار ذره ذره ی استخونامو و جودمو انگار ب زور کنار هم نگه میداشتم ک از هم نپاشن 

رابطه ای ک برخلاف میلم و ب زور واردش شدم عاقبت ای شد برام 

ولی نمیدونم او در چ حاله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم میخواد ازش بپرسم با این شکنجه روحی و بحرانی که من دارم میگدرونم تو حالت خوبه و راحت داری با ...

دست و پا زدن منو دید بحران روحیمو دید ولی حتی برام توضیح نداد ک چرا کات فقط گفت خستمه

منم دلم میخواد ازش بپرسم با این شکنجه روحی و بحرانی که من دارم میگدرونم تو حالت خوبه و راحت داری با ...

برا من ایقده از اینده میگف 

اخه چطو میتونی ایقد راحت پا بذاری روو اون حرفا

اصلا مگه میشه

خداشاهده من هفته ی اول کاتم انگار ذره ذره ی استخونامو و جودمو انگار ب زور کنار هم نگه میداشتم ک از ه ...

من تو محیط کارم یهو وقتی مشعولم انگار کسی بهم رفتنشو دوباره یاد اوری میکنه انگار تموم دنیا تو یه لحظه تو سرم ویران میشه

خیلی حسای بدیو دارم تجربه میکنم😔

پیدا کردمفقط من امکان مراجعه حضوری رو ندارممنتطرم ببینم تلفنی رو قبول میکنه

کاری به این مهمی رو میخواد با تلفن حل کنید

مهمتر از سلامتی چی هست؟

حتما باید حضوری باشه

ارزششو داره که وقت بذاری

پشیمون نمیشی

برا من ایقده از اینده میگف اخه چطو میتونی ایقد راحت پا بذاری روو اون حرفااصلا مگه میشه

گفتی وارد رابطه شده؟

کاری به این مهمی رو میخواد با تلفن حل کنیدمهمتر از سلامتی چی هست؟حتما باید حضوری باشهارزششو داره که ...

جایی که هستم تراپیست نیست

گفتی وارد رابطه شده؟

اصلا خبری ازس ندارم 

حین رابطمون همه ی تلاشا و ابراز علاقه از سمت اون بود 

میگف یک لحظه بدون تو نمیتونم یا تا ناراحتی روح و روانم و تمرکزم بهم میریره 

والان چطور بی تفاوته بهم 

اصلا خبری ازس ندارم حین رابطمون همه ی تلاشا و ابراز علاقه از سمت اون بود میگف یک لحظه بدون تو نمیتو ...

😔

شما علت کاتتون چی بود

عزیزم علت جداییمونو گفتم آفلاین بودی مجبور شدم پاک کنم

هر وقت اومدی بگو

جایی که هستم تراپیست نیست

کانال تلگرامی بنام کانال صوتی روانشناسی کلی فایل در مورد روانشناسی داره توش بگرد و فایل های که درمورد موضوع خودتون هست رو پیدا کن.

توی نت شماره دکتر بهنام اوحدی رو هم پیدا کن ببین وقت غیرحضوری میده البته اون متخصص اعصاب و روان هست و حتما دارو میده عقیدش اینه

بیشتر به عنوان سکسیولژیست معروف هست اما به شما هم کمک میتونه کنه