2777
2789
عنوان

از زن داداشم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 33 پست

فک کنم تااومدم شماره مثه تو در بارم فک میکنن 

ولی اصلا تقصیر من نیس شوهرم خودش نمیره خونه خانواده ش 

دلم میخواد رابطه ها بهتر کنم ولی نمیشه همین چند ساعت پیش نشسته بودم زار میزدم به خاطر این موضوع 

لایک نکن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم منم از زن داداشم متنفرم۳ ساله عقدن،بدون،دلیل دعوا راه میندازه،منو خوانوادم اصلا کاری بهش ...

افرین بخدااا هرکسی میبینی از خوبی خانوادم میگه پدر مادرم اصلا انگار زبون تو دهنشون نیست ولی این ب چشم دشمن میبینتشون

یاده خانواده شوهره خودم افتادماونام فک میکنن ما گشنه بودیمپسرشون ما رو جا و مکان داد🤪🤪🤪

اره بخدا فکر میکنن پسراشون تاجرن و فقط خرج زن و خانواده زن نیکنن بعد پسراشونو میبینی میگی بذار دوهزارتومن بذارم جیبش گشنه نمونه

افرین بخدااا هرکسی میبینی از خوبی خانوادم میگه پدر مادرم اصلا انگار زبون تو دهنشون نیست ولی این ب چش ...

دقیقا مادر من همه کار براش میکنه مثل دخترش دوسش داره 

ولی اون دو بهم زنه 

پشت سر من و برادر شوهرش پیش برادرم دروغ گفت،که اونو باما بد کنه

واقعا بعضیا خیلی بدذات و شیطانن،

گاهی حس میکنم این دستار شیطانه واقعا رفتارش بهت برانگیزه

🙋‍♀️

دقیقاااا خدا میدونه چ خونه زندگی برا زن داداشم درست کردهمن ک از خدااامه همیشه پز خونه زندگیشو بدماما ...

باورت میشه این زنداییم ی کارا کرده بگم برگات میریزه

کلا از وقتی ازدواج کرد باباش دیگه سر کار نرفت😐😂

راننده مینی بوس بود قبلش،مامانش بدتر

ی جوری واسه ما قیافه میگیره هرکی ندونه انگار این پولا ارث پدرش بوده 

قبل از اون ی گوشواره نداشت حتی،بعد از دواج دخترش ۱۰ تا ۱۰ تا النگو دستشه

داداشاش که دوتا الاف مفت خور الان ببینی چه برو بیایی انداختن با پول مردم

ادم از قیافه گرفتنا و چس کلاسیاشون میسوزه😂

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....
مقصر برادر شماست که تا این حد به همسرش ابهت داده هرچیزی اندازه داره. زنی که بخواد همسرشو از خانواده ...

نمیدونم بخداا اخرین باری ک قهر کرد گفت نمیرم دنبالش برادرم انقدر از دستش خسته بوووود

اما یه هفته نشده رفت دنبالش خودمونم  مییگیم تقصیر برادرمه

افرین بخدااا هرکسی میبینی از خوبی خانوادم میگه پدر مادرم اصلا انگار زبون تو دهنشون نیست ولی این ب چش ...

همسایه ی ما زنه دقیقا همینجوریه انگار زبون نداره و مظلومه اما یبار عروسش فیلمشو گرفته بود که چقدر به دختره نیش و کنایه میزد و حرف بارش میکرد من اصلا نمیتونستم باور کنم

اره بخدا فکر میکنن پسراشون تاجرن و فقط خرج زن و خانواده زن نیکنن بعد پسراشونو میبینی میگی بذار دوهزا ...

مادرشوهره من میخواس زیر زبون بکشه

میگفت شبایی که شوهرت نیس بگو داداشت بیاد پیشت بمونه

به شوهرم که گفتم گفت میخواسته ببینه یه بار داداشتو ما نون ندیم🤪🤪🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نمیدونم بخداا اخرین باری ک قهر کرد گفت نمیرم دنبالش برادرم انقدر از دستش خسته بووووداما یه هفته نشده ...

خب دیگه زیادی رو بهش داده.. خدایی همچین زنهایی که باعث پا بریدن اعضای خانواده از هم بشن بی وجدان ترینن. مطمعنن زنش نقش اصلی داره حتما تهدید چیزی داره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻