2777
2789
عنوان

شاید باورتون نشه ولی شوهرم هنوز با اسباب بازی بازی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سی سه سالشم هست نمی‌دونید چه جوری با این بچه ده ساله بازی میکنه نمی‌دونید انگار هفت سالشه

بزار خوش باشه دیگه شوهر منم رفته از این کاکتوس ها گرفته که حرف میزنه یعنی عشق اسباب بازی هستیم 😂🤦‍♀️

حالا بزار اینو بگم که فکر نکنی فقط شوهر خودته😂شوهر من از بچگیش شیشه شیر دوست داشته اوایل نامزدی بهم ...

حلالم کن تصور کردم لبو لوچه شوهرت موقعخ مکیدن شیشه

😅😅😅

واسش ارتودنسی میخریدی فک بچه  اذیت نشه😅😅😅

وای انقد جدی؟😂😂

بخدا ماشین کنترلی خریدم واسه پسرم خیلی گرون بود..شوهرم ب پسرم نمیداد...پسرم ی عالمه گریه کرد..اخر دعوا کردم قهر کرد رفت تو اتاق ..بعد پسرم شروع ب بازی کرد

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

از نظر من نیاز به بازی و سرگرمی با به بلوغ رسیدن نه تنها فرعیت و زوال پیدا نمی‌کنه که با جدی شدن زندگی، برای التیام جراحات روحی که کشیدن بار سنگین زندگی بهمون تحمیل می‌کنه، بهش نیازمندتر هم می‌شیم تا توانمون رو بازیابی کنیم و فاصله‌ای از دشواری‌هامون بگیریم.

منم دوست داشتم حلقه‌ی بسکتبال تو مدرسه‌ی کنار خونه مون رو عصرها می‌دادن دستم و هی شوت می‌زدم.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
حلالم کن تصور کردم لبو لوچه شوهرت موقعخ مکیدن شیشه😅😅😅واسش ارتودنسی میخریدی فک بچه اذیت نشه😅😅😅

راحت باش من خودم غشششش میکنم وقتی میبینم🤣🤣میگه چایی یه مزه دیگه میده تو شیشه شیر🤣🤣🤣اره میخوام پستونکم بخرم من نبودم گریه نکنه

حالا بزار اینو بگم که فکر نکنی فقط شوهر خودته😂شوهر من از بچگیش شیشه شیر دوست داشته اوایل نامزدی بهم ...

شوهر من هم شیشه بچه هام میخوره ..🤦🤦🤦

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بخدا ماشین کنترلی خریدم واسه پسرم خیلی گرون بود..شوهرم ب پسرم نمیداد...پسرم ی عالمه گریه کرد..اخر دع ...

ااا داداش منم سر ماشین کنترلی با پسرش دعوا شد 

من اونجا بودم پسرش گفت عمه بیا ی چی به داداشت بگو مگه مثل من بچه کوچولوه به من نمیده 😅😅😅