2777
2789
عنوان

زن شجاع

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 29 پست
کمم دست گل به آب نداده ولی میبینی تورو خدا زنه هنوز باهاش مونده🙄البته کجا بره؟ پول و شهرت و ...من ز ...

وای اره بابا کی از پول بدش میاد  یعنی همه از این بشر بدشون میاد

کاربری دست دوتا دوست صمیمیه :)

دقیقاااااا خیلی هم خوشگلههههههههه

ندیدمش تا حالا

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گوگل بزن الناز دانشمندی برات میاره

شبیه زن شاهرخ استخریه

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
کدوم فیلم

ی فیلم راجع به زندگی بیرانوند ساختن لابد خودش تعریف کرده دیگه.خیلیم طولانیه.شبکه امید دوسه ماه پیش پخش کرد.حالا ببین من فکر کردم این آموزندس🤦

به پسرم که ۱۴ سالشه گفتن ببین خب؟ 

چنددقیقه دید رفت دنبال بازی خودم نشستم دیدم واای یعنی مضخرف فکرکن  بچه ۱۴,۱۵ بوده عاشق شده حالا نمیدونم همین که الان زنشه یا یکی دیگه.بگیر و ببند و دعوا و خلاصه سنگ اندازی خانواده دختره حالا انگار چه تحفه ای بوده؟🙄😂

آره مادختر نمیدیم باید پولدار بشیو خلاصه اینم قول میده به دختره که آره من اینقدر پولدار میشم که توروبهم بدن😒

بعد ی جاهم که اومدن تهران دوتامرد این. و بادوستشو بلند میکنن ببرن🙈😐

خب خاک توسرا این چه فیلمنامه ای بود ؟! مگه ریز بریز زندگی طرفو باید بریزن وسط

بعد پیش خودم گفتم لابد خودش تعریف کرده دیگه وگرنه کی خبر داشته