2777
2789
عنوان

من‌ معلمم‌ و از شغلم‌ متنفرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9110 بازدید | 284 پست
خوش به حالت من اصلا متوجه نميشم چي ميگه😭ب خدا خيلي اعصاب و روانم بهم ريخته با استرس ميخوابم با استر ...

منم مث توام کلی استرس دارم حد نصاب ها رو امسال میبرن بالا باید کتبی خیلی خوب بدیم . یه سوال تخصصی ها نمره اورتره از اختصاصی و عمومی یا ن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یکی از دلایل بچه نیاوردنم همینه کاش عین خارج میشد بچه ها تو خونه درس بخونند و جاهای دیگه اجتماعی ...

طبیعیه عزیزم معلمی که عاشق شغلشه نمیاد تاپیک بزنه و علاقشو ابراز کنه بخاطر همین ما فقط نیمه خالی لیوانو میبینیم

من خودم یازدهم ی معلم دینی داشتم هنوز در ارتباطم و دوستیم باهم !چون معلم بود !! رفیق بود دلسوز بود ن ...

چقدر خوب

معلم ما رو بعدها فهمیدم گاهی از نظر اجاره خونه و ...به دانش اموزا کمک میکرده ولی نمیزاشته کسی متوجه بشه

یادش بخیر 

عشق بود

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..

چقدر خوبمعلم ما رو بعدها فهمیدم گاهی از نظر اجاره خونه و ...به دانش اموزا کمک میکرده ولی نمیزاشته کس ...

الهی بگردم خدا خیرش بده🥲🥲

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
مطمعنی اخه تو نت نوشته بود برا اموزگاری تخصصی مهمتره . من سال اولمه نمیدونم دقیق

خير واسه همه ازمونا حرف اول رو عمومي ميزنه و نمره اور تره 

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
معلمای بی تربیتی مث خودت فقط درکت میکننحیفِ بچه های ما که شما میخوای با تنفر بهشون درس بدیاز خودت مت ...

خیلی دیگه خون خودتونو کثیف کردین😅 

منم خیلی عصبی شدم از طرز صحبتشون

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد