moshaver_konkor12 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 296 عنوان کسی کار با نرم افزار اکسل رو بلده یه سوال دارم 54 بازدید | 11 پست دوستان من یه کار تحقیقاتی دارم درباره کار با اکسل کسی هست بتونه راهنمایی م کنه ؟ امروز | 14:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_telli_ عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 5565 بپرس ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️
فرشته۳۹ عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 5306 خیلی وقت پیش رفتم کلاس نمیدونم یادم باشه یا نه حالا بگو ببینم چیزی یادم هس
moshaver_konkor12 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 296 مشکلت چیه؟ استاد مون گفته تو اکسل یه مثلث بکشید و اعداد ۰ تا ۱۰ رو هر سه طرف ش بنویسید و درصد صنعت و ... رو بدست بیارید درصد ها رو بلدم ولی اینکه چجوری مثلث بکشیم که اعداد ۰ تا ۱۰۰ رو توش بنویسم بلد نیستم مثلث خیلی بزرگ میشه و بد موندم چطوره
moshaver_konkor12 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 296 خیلی وقت پیش رفتم کلاس نمیدونم یادم باشه یا نه حالا بگو ببینم چیزی یادم هس استاد مون گفته تو اکسل یه مثلث بکشید و اعداد ۰ تا ۱۰ رو هر سه طرف ش بنویسید و درصد صنعت و ... رو بدست بیارید درصد ها رو بلدم ولی اینکه چجوری مثلث بکشیم که اعداد ۰ تا ۱۰۰ رو توش بنویسم بلد نیستم مثلث خیلی بزرگ میشه و بد موندم چطوره
moshaver_konkor12 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 296 بپرس استاد مون گفته تو اکسل یه مثلث بکشید و اعداد ۰ تا ۱۰ رو هر سه طرف ش بنویسید و درصد صنعت و ... رو بدست بیارید درصد ها رو بلدم ولی اینکه چجوری مثلث بکشیم که اعداد ۰ تا ۱۰۰ رو توش بنویسم بلد نیستم مثلث خیلی بزرگ میشه و بد موندم چطوره اینه عزیزم
_telli_ عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 5565 استاد مون گفته تو اکسل یه مثلث بکشید و اعداد ۰ تا ۱۰ رو هر سه طرف ش بنویسید و درصد صنعت و ... رو بدس ... برو توی منوی اینسرتاز بخش الاستریشن ، شیپ رو انتخاب کن ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️
_telli_ عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 5565 استاد مون گفته تو اکسل یه مثلث بکشید و اعداد ۰ تا ۱۰ رو هر سه طرف ش بنویسید و درصد صنعت و ... رو بدس ... بعد مثلث رو انتخاب کن...ولی اینکه اعداد رو اطرافش بنویسی رو بلد نیستم ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️
moshaver_konkor12 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 296 برو توی منوی اینسرتاز بخش الاستریشن ، شیپ رو انتخاب کن خب اونو انجام دادم ولی مثلث م خیلی دراز و بزرگ میشه 😶🌫️پنج نمره داره میترسم اشتباه انجام بدم نده بهم
فرشته۳۹ عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 5306 خب اونو انجام دادم ولی مثلث م خیلی دراز و بزرگ میشه 😶🌫️پنج نمره داره میترسم اشتباه انجام بدم نده ... خب شکلشو دیگه بیخیال میده نمره رو
alireza4101 عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 2227 برو تو این گپ اکسلی عضو شو،اونجا بپرسی بهت کمک میکنن.هر مشکل اکسلی داشتی رفع میشه.https://t.me/joinchat/B_w83j6TAK63OOvBc2HjjQ