2777
2789
عنوان

دوستان چرا من نمیتونم تیکر بارداری رو تغییر بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 32 پست
سلام من الان تست کردم مشکلی نداشت میشه توضیح بدید چطوری مراحل رو انجام می دید

سلام منم نمیتونم تیکر در اقدامم رو حذف کنم

چیکار باید بکنم؟

دخترساروی،،،۱۹ شهریور۱۴۰۴

هفته قبل برای منم نمیشد 

به نی نی یار گفتم 

گفت سایت مشکل داره 

چند روز بعد درست شد 

شاید الآنم بازم سایت مشکل داره 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من الان تست کردم مشکلی نداشت میشه توضیح بدید چطوری مراحل رو انجام می دید

سلام

الان من برای خودم برای امتحان تیکر گذاشتم اما گزینه ی حذف نداره.

قبلا گزینه ی حذف وضعیت داشت که الان نیست.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلام منم نمیتونم تیکر در اقدامم رو حذف کنمچیکار باید بکنم؟

سلام تیک گزینه موافق نمایش تیکر رو بردارید و دگمه ذخیره رو بزنید مراقب باشد دکمه ذخیره مربوط به همون قسمت رو بزنید

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

چطوری باید حذفش کنم؟

تیک گزینه موافق با نمایش تیکر در سایت هستم رو بردارید و ذخیره رو بزنید 

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

سلام تیک گزینه موافق نمایش تیکر رو بردارید و دگمه ذخیره رو بزنید مراقب باشد دکمه ذخیره مربوط به همون ...

انجامش دادم بازم خطا میده

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋با وجودی که دکترا گفتن نمیتونید بچه بیارین و ما فقط خیره شدیم ب دستای خدا اون دوباره معجزه کرد این شد که یه گلپسر دیگه تو راه داریم🤭❤️🥰

تیک گزینه موافق با نمایش تیکر در سایت هستم رو بردارید و ذخیره رو بزنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋با وجودی که دکترا گفتن نمیتونید بچه بیارین و ما فقط خیره شدیم ب دستای خدا اون دوباره معجزه کرد این شد که یه گلپسر دیگه تو راه داریم🤭❤️🥰

سلام گلم مبارکهانشاالله به سلامتی گلپسرت و بغل کنی و باناز پدر مادر بزرگ شهبرو تو اطلاعات کاربری کلا ...

هرکار میکنم خطا میده گلم

ممنونم خدا عزیزاتو حفظ کنه

من اولا فقط خیلی پر خواب شده بودم و حالت تهوع وحشتناک داشتم علاقه ب ترشی و شوری داشتم سینه هامم درد داشتن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انجامش دادم بازم خطا میده

🟠یک بار دیگه بزنین روی وضعیت باردارم

🟢بعد تعداد جنین رو مثلا عدد ۱ بگذارین ⬅️ چون آن خطای پایین رو نده.

🔴آن تیک موافق نمایش رو نزنین

🔵آخر بار بزنین روی ذخیره بالای صفحه

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
🟠یک بار دیگه بزنین روی وضعیت باردارم🟢بعد تعداد جنین رو مثلا عدد ۱ بگذارین ⬅️ چون آن خطای پایین رو ...

عه درست شد 😁

متشکر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عه درست شد 😁متشکر

خواهش می کنم.

💚💚💚

خواهش می کنم.💚💚💚

الان هرچی میزنم تیکر درست ثبت شه خطا نمیده ثبت میشه ولی نمیاد چرا؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان هرچی میزنم تیکر درست ثبت شه خطا نمیده ثبت میشه ولی نمیاد چرا؟

تیک موافق نمایش اطلاعات رو زدین؟

خواهش می کنم.💚💚💚

نه نه درستش کردم ببخشید اوکیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40