2777
2789
فوبیای شدید و بسیار شدید ب مارمولک دارم

دقیقا

من مث مررررگ از مار میترسم😭😭😭😭😭

حتی اگه عکسش بیاد رو گوشیم

اول جییغ میزنم بعد چشامو میبندم و از پایین صفحه ردش میکنم که حتی دستم ب عکسش نخوره😭😭😭😭😭😭

از تصورشم وحشت دارم

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه ترس از دست دادن عزیزامو داشتم تا پسرم آسمونی شددیگه ترسی ندارم.

ای وای خیلی ناراحت شدم واست هعی خدا نصیب هیچکس نکنه واقعا خیلی سخته خیلی انشالله دیگ هیچ غمیو نبینی..😞🩷

خیاط خانومِ ...♡

وای من فوبیای شکلای حفره حفره ای دارم همین الان نوشتمش تمام تنم شل شد میخام بمیرم فکرشو میکنم.وحشتناکه.یه اسم انگلیسی هم داره فوبیاش ک بلد نیستم.وای خدا برا کسی نیارههه

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.

فوبیای خیلی مسخره من دارم که اگر کسی از پنجره بیرون و نگاه کنه دلم هوری میریزه و داد میزنم و فکر می‌کنم الان پرت میشه بیرون حتی اگر اون شخص حتی یک سانت هم از پنجره بیرون نرفته باشه

دومیش از نشستن تو صندلی جلویی ماشین میترسم مگر اینکه خودم راننده باشم در غیر این صورت به هيچ عنوان صندلی جلوی ماشین نمی نشینم

سوم‌ از دست دادن پسرم ( الان تو ۱۳ سالگی هست نمیزارم هيچ کجا تنها بره فقط مدرسه که خودم میبرم تا دم در مدرسه خودم میرم میارم و همین طور باشگاه ) ترس از دست دادنش و دارم