2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 10572 بازدید | 421 پست
برو تلگرام بزن دروس مولانا با سعید قویدل (لذت زندگی) و کانال بعدی تجربیات افراد و تبدیل مسیر زندگیشو ...

چشم مرسییییییی 

یه چیزی عزیزم 

تو حرفای من خودبزرگ بینی دیدی؟؟؟

بعضیا خیلی توپیدن که چه خبره اینقدر از بالا نگاه می‌کنی از تو خوشگلتر زیاده و فلان معمولی هستی میخوای اعتماد به نفستو ببری بالا این حرفا ... 

ولی من اصلا آدم مغروری نیستم 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم مرسییییییی یه چیزی عزیزم تو حرفای من خودبزرگ بینی دیدی؟؟؟بعضیا خیلی توپیدن که چه خبره اینقدر از ...

راستش من زیاد تجربه ندارم ولی اینو میدونم اصلا روحیاتتون بهم نمیخوره وسطح تون زمین تا اسمونه بااین ادم پیر میشی امیدوارم بعد یه بچه چند سال دیگه نرسی به حال الان که کاش میرفتم خونه تحمل حرف میکردم 

برای درسم چون تازه میخوای شروع کنی اولش خیلی سخته از دوسه ساعت شروع کن حتی ممکنه تمرکز هم نداشته باشی فقط نگاه کتاب کن اصلا بعد یه مدت راه میافتی واسع درست برو مشاور یا تراپیست مشاور بگیر شاید دارو هم داد بهت تنها راهته دختر هر جوری شده سعی کن بخونی قبول شی همین فکر به ازادی برات بشه انگیزه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

من تازه اولش رو خوندم 

تا این‌جاش خواستم بگم خیلی متاسفم بابت چیزایی که تجربه کردی، حتی تصورشم دل آدم رو به درد میاره

و اینکه چقدر خوب کاری کردی نوشتی

معجزه‌ای در نوشتن هست 

منم بخاطر تروماهای بچگیم مدام میفتادم تحقیق میکردم چرا سردش د ؟ با پسرا باید چطور رفتار کرد؟ مدام تح ...

منم سر وابستگی شدیدم شروع کردم به تحقیق کردن

اند گس وات؟ یه آدم دیگه شدم 🌿

برای شما جوابی ندارم برداشت هاتون همه اشتباه بود ...فقط به پول و کادو اهمیت میدم؟؟؟ روزایی که همسرم ...

ما بعضی ها چقدر برای شما ارزش قایل شدیم که نشستیم خوندیم ونظردادیم حتی رغبت نمیکنی برای کسی که برات وقت گذاشته احترام بذاری 

شما مشکلت فقط افکار و رفتار خودت هست 

من دختر خالت که نیستم از نزدیک بشناسمت با توجه به مطالبی که نوشتی میخونم ونظر میدم خودتم اشاره کردی به مشکلاتی که از نظر اخلاقی روحی داری اینا نمی‌ذاره درست و منطقی فکر کنی 

به هر حال موفق باشی 

لطفا رغبت نکن ریپلای بزنی 

تو اهل مطالعه‌ای، اهل تلاشی، اهل تحلیلی 

تو به خیلی جاها می‌رسی 

مطمئن باش چیزای زیادی برای درست کردن مونده، آستین‌هات رو بالا نگه‌دار (نمیگم بالا بزن چون خیلی وقته بالا زدی و داری دست و پا میزنی) و صبور باش 

زمان میبره، تغییر زمان میبره

چیزهایی که به من کمک کرد این‌ها بود 

مهم‌تریش دنبال کردن مطالب مهسا وحدت بود (mahsanizeha تو تلگرام رو سرچ کنی پیداش می‌کنی، چنل قبلی mimnevisi بود که مطالب بیشتری توش جمع شده)

مطالب دختر گرانبها، رویاام و آرتمیس بانو توی نی‌نی سایت (کاربر @نازگل_بانوو جمع‌آوریشون کرده)

یه سری پادکست‌ها به خصوص پادکست رادیو راه و رود مجتبی شکوری (اپلیکیشن کست باکس رو نصب کنی پیداش می‌کنی)

ما بعضی ها چقدر برای شما ارزش قایل شدیم که نشستیم خوندیم ونظردادیم حتی رغبت نمیکنی برای کسی که برات ...

قرار بود احترام نذارم جوابتون رو نمیدادمملی وقتی نظری میدید که کلا از دور خارجه و ربطی به نوشته های من نداره مشخصه جوابی ندارم

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

تو اهل مطالعه‌ای، اهل تلاشی، اهل تحلیلی تو به خیلی جاها می‌رسی مطمئن باش چیزای زیادی برای درست کردن ...

ممنونم از محبت و حسن نظرت ...

واقعا سردر کم هستم 

چیزهایی که به من کمک کرد این‌ها بود مهم‌تریش دنبال کردن مطالب مهسا وحدت بود (mahsanizeha تو تلگرام ر ...

عزیزم اینایی که گفتید به جز اولی مطالعه کردم 

بعد هم چه درس عبرتی دختر خوب؟ تو هنوز اول مسیری، تا همین‌جا هم خوب رشد کردی

هعی