2777
2789

یکی از آشناهای ما دختر و پسر دعوا کردن ولی چون می‌دونم دختره هم کم نیاورده و زده نمیتونم بگم کی تخسیر کاره ولی چون از طرف مادر دختره ماجرا رو شنیدم خیلی بد گفتن از پسره و کل ماجرا رو نگفتن 

حتی جوری شد که پسره بابای دخترم زد 

اما به خاطر مهریه معذرت خواهی کرد و دخترو برگردوند ولی گفته بود اگه دختر زاییدی میکشمش 

خدا رو شکر بچشون پسر شد و یکم اخلاق شوهره درست شد ولی نمی‌دونم زندگیشون دوام خواهد داشت با اون همه بی احترامی یا نه

اگه شرایط طلاق نداری 

با مشاوره رفتن یا شوهرتون درست کن یا خودتو بساز مشکل ژنتیکی که داری یا اون آزاری که ازش حرف زده بودی دست تو نبوده ولی این که اول ی زن قوی و بعد ی مادر حامی باشی خیلی مهمه و دست خودته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من نمیخام ناراحتت کنم ولی اگر مشکل ژنتیکی داری ک اصلا چرا ازدواج کردیبعد چرا بخای بچه‌دار بشی؟ ...

اگه تو،توخانواده ت موردازارجنسی قراربگیری  برافرارازاون خونه چیکارمیکنی؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه تو،توخانواده ت موردازارجنسی قراربگیری برافرارازاون خونه چیکارمیکنی؟؟؟؟؟؟؟؟

قطعا هرکاری میکنم جز ازدواج

بعدم ب شوهرت از روز اول گفتی اینو؟

ک مشکل ژنتیک داری و اینو ب بچه هم منتقل میکنی؟

اگ گقتی و قبول کرده الان حق اعتراض نداره 

ولی این دوست من با اینکه بیماری پوستی ارثی داشت از شوهرش مخفی کرد و نگفت ارثی عه

الان ک ب بچه منتقل شده زندگیش جهنم شده

بنظرم بچه دار نشو

چون مشکل ژنتیک چیزی نیس ک با دعا کردن حل بشه

قطعیه و ب بچه منتقل میشه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

قطعا هرکاری میکنم جز ازدواجبعدم ب شوهرت از روز اول گفتی اینو؟ک مشکل ژنتیک داری و اینو ب بچه هم منتقل ...

مشکل ژنتیکیم فقط زیباییه وگرنه بیماری نیس که اذیت بشی فقط ظاهریه 

اره روزاول بهش گفتم