2777
2789
عنوان

بعضیا اینجا چشونه

121 بازدید | 17 پست

طرف نوشته حقوق صد میلیون خوبه برای یه مرد، بعد یکی نوشته بد نیست برای یکی دو هفته اول خپبه تا اخر ماه نمیشه باهاش دووم اوزد🤣

بابا لاکچری بابا بابای پولدار 🤣 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا اسکل خدایی نفری 100تومن در ماه خیلی خوبه به شرطی که درست زندگی کنن مثلا اول عمری زرتی پا نشن برن 40 یا 400 متری با آدم های بداخلاق ابله معاشرت نکنن چه می خواد زن باشه چه مرد باشه

این احتمالا نفهمیده صد میلیون بوده یا تو حال خودش نبوده

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اینا پول با نون لقمه میگیرن میخورن بخدا ما با ماهی پونزده میگذرونیم

والا ما میگیم ۱۵میلیون و باید پس اندازم کنیم 😅

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
2810