2777
2789

خانما نمیدونم قضاوت کنم یاچی‌. چون شوهر من اهل اینکارا نیست و نبود... ولی یچیزیو خیلی خوب میدونم اونم اینکه حس ششم ما زنا خیلی قویه تو این مورد😔

شوهرم تو یه شرکت کار میکنه چند ماهه به عنوان شغل دوم عصر ساعت ۶ باهم نشسته بودیم که دیدم گوشیش سایلنته و یه شماره که سیو نشده بهش زنگ میزنه بهش گفتم گوشیت زنگ میخوره و اونم جواب داد درست کنارش بودم روی مبل و صدا از اونور خط میومد یکم که دقیق گوش دادم دیدم یه زنه که گوشیتم گذاشتی بیصدا جواب نمیدی و فلان و بعد شوهرم برگشت بهش گفت من به اقای مثلا احمدی(رئیس شرکتشون) گفتم که جریان اینه و به شما ربطی نداره و بعد گوشی و قط کرد و همچنان گوشیش زنگ میخورد اولش ۰۹۱۴ بود اون بقیشم فوری حفظ کردم رفتم اتاق نوشتم رو ی کاغذ بعد برگشتم  گفتم اون کی بود؟گفت که همکار هست گفتم شماره تورو چرا داره چرا باید بتو زنگ بزنه مگه الان ساعت کاریه؟؟و شوهرم یه مزخرف سر هم کرد که زنه زنگ زده بمن میگه تو پیش رئیس شرکت منو خراب کردی و فلان منم اصلااا هیچی نگفتم هیچی گفتم بزار الان زیاده روی نکنم تا دقیق بفهمم موضوع چیه

یه دهه هشتادی🤗درخواست دوستی ندید عزیزان.

چیز خاصی نبوده ها!

تحت تاثیر تاپیکای سایت نباش.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

اصلا گیریم که همکار بود شماره شوهرم و چرا باید داشته باشه زنه طووری داد می زد که من اینور تلفن صداشو میشنیدم خیلی مشکوکم خیلی😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس زنا هیچوقت اشتباه نمیکنه 

کاری نکن و دنبال مدرک بگرد 

یا پیام رساناشو روی گوشی خودت نصب کن 

برنامه ضبط تماس و...

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

چیز خاصی نبوده ها!تحت تاثیر تاپیکای سایت نباش.

شوهرم منو نمیزاره برم سرکار چرا باید همکارش بهش زنگ بزنه؟؟شماره سیو نبود شوهرم میگف بخدا من ندادم نمیدونم از کی گرفته هی داد می زد که اشتباه کردم رفتم اونحا از این ب بعد باید با این ج ن د ه ها سر کله بزنم.واز این بابت بیشتر نگرانم

شوهرم منو نمیزاره برم سرکار چرا باید همکارش بهش زنگ بزنه؟؟شماره سیو نبود شوهرم میگف بخدا من ندادم نم ...

بهرحال همکارن ، ممکنه پیش بیاد دلیلی برای تماس

شوهرتون اگه مسئله ای داشت جلوی شما تماسو جواب نمیداد اونم با صدایی که بشنوید.

اگه تو محیط کار اذیتن میتونن بیان بیرون.

حس و اینا رو هم بیخیال.. ما انسانیم و احتمال اشتباهمون بسیار بالا

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
حس زنا هیچوقت اشتباه نمیکنه کاری نکن و دنبال مدرک بگرد یا پیام رساناشو روی گوشی خودت نصب کن برنامه ض ...

شماره زنه رو حفظ کردم چون دست بردار نبود هی زنگ میزد شوهرم جواب نمیداد فقط یدفعه جواب داد ک میگف چون سیو نبود نمیدونستم کیه رفتم تو تلگرام پروفی چیزی اگه داره ببینم هیچی نداشت واتساپ و چک نکردم البته

شوهر من از نظر قیافه خیلی خوش قیافه هس میترسم یه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه..

حس زنا هیچوقت اشتباه نمیکنه کاری نکن و دنبال مدرک بگرد یا پیام رساناشو روی گوشی خودت نصب کن برنامه ض ...

شماره زنه رو حفظ کردم چون دست بردار نبود هی زنگ میزد شوهرم جواب نمیداد فقط یدفعه جواب داد ک میگف چون سیو نبود نمیدونستم کیه رفتم تو تلگرام پروفی چیزی اگه داره ببینم هیچی نداشت واتساپ و چک نکردم البته

بهرحال همکارن ، ممکنه پیش بیاد دلیلی برای تماسشوهرتون اگه مسئله ای داشت جلوی شما تماسو جواب نمیداد ا ...

از بس اینجا تاپیک خیانت دیدم به همه چی مشکوکم به همه چی

خودمم میگم اخه صدای گوشیش خیلی بلنده یکی بهش زنگ بزنه رو اسپیکر هم نباشه بغل دستی میشنوه واسه همین شوهرم همیشه بهمدمیگه وقتی یجایی بودم بهم زنگ زدی اروم حرف بزن صدات نره. همش میگم اگه چیزی بود پیش من جواب نمیداد یا حداقل شماره رو به نام یکی دیگه مثلا پسر سیو میکرد یادش باشه. زنه میگف هرچقد زنگ میزنم گوشیتم گذاشتی بیصدا جواب نمیدی شوهرم گفت من بیکار نیستم بشینم جواب شمارو بدم 

تاثیر نی نی سایته

🥺🥺🥺هی

من خیلی حساسم خیلی ولی اصلا زیاده روی نکردم جلو همسرم که این کیه و چرا با تو اینشکلی حرف میزنه چون شوهرم خیلی از قضاوت بدش میاد تو این یمورد کینه ای هست گفتم بزار دقیق بفهمم موضوع چیه بعد

همکار انقد بی حیا که صداش و بندازه رو سرش با جیغ با یه مرد حرف بزنه؟؟