2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبلا با همین حس تو که همه خوبن وارد شدم و وقتی گرگ بودنو دیدم شاید باورت نشه اصلا حس سو ظن به همه بهم دست داده بود 

ولی خداروشکر از اون محیط کاری اومدم بیرون 

و یه جای دیگه رفتم دیدم عوض شد دوباره 

من قبلا با همین حس تو که همه خوبن وارد شدم و وقتی گرگ بودنو دیدم شاید باورت نشه اصلا حس سو ظن به همه ...

دقیقا منپ فک میکردم کسی دروغ نمیگه همه آدم خوبن ولی الان دیدم تغییر کرده

من با آدم خوب هم زیاد برخورد داشتم 

تا حالا دو بار کیفم گم شده و برام آوردند 

خیلی وقت ها بوده برای رفتن سر کار سوار ماشین های گذری که می شدم کرایه نمی گرفتند می گفتند مسیرمون بود برو به سلامت (منم هر وقت با شوهرم باشم یه نفر ببینم بد مسیر هست و برای ماشین ایستاده ، سوار می کنیم و بدون کرایه می رسونیم )

مردم خیلی خوبی ها تا حالا بهم کردند

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
من با آدم خوب هم زیاد برخورد داشتم تا حالا دو بار کیفم گم شده و برام آوردند خیلی وقت ها بوده برای رف ...

چه خوب که آدم های خوبی در مسیرتون قرار گرقتن  ولی متاسفانه برای من برعکس 

دقیقا منپ فک میکردم کسی دروغ نمیگه همه آدم خوبن ولی الان دیدم تغییر کرده

تغییر نکردن که ...من اولین تجربم بود و خیلی خورد تو ذوقم 

تو محیط بدی وارد شدیم همه جا خوب و بد هست 

حالا از شانس ما اولین تجربه مون اینجوری شذ 

تغییر نکردن که ...من اولین تجربم بود و خیلی خورد تو ذوقم تو محیط بدی وارد شدیم همه جا خوب و بد هست ح ...

ولی آدمای بد تعداشدون زیاد تره حتی بعضی کسایی که به ظاهرن خوبن اونا دارن ظاهر سازی میکنن 

چه خوب که آدم های خوبی در مسیرتون قرار گرقتن ولی متاسفانه برای من برعکس

یه بار از دانشگاه یه شهر دیگه می آمدم پولم وسط راه تموم شد یه زن و شوهر کرایه تاکسی منو حساب کردن چقدر هم مهربون بودن !

یه بار اتوبوس وسط راه خراب شد یه کامیون نگه داشت و حدود ۵ نفر از مسافرها که یه زن و شوهر و سه تا دختر دانشجو بودیم سوار کرد ما رو تا شهر رسوند و کرایه نگرفت ! 

تا حالا خیلی خوبی ها از مردم دیدم! 

البته خودم هم هر جایی بتونم به مردم کمک می کنم! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟