2777
2789
عنوان

تجربم از همکلاسی های دانشگاهیم

89 بازدید | 11 پست

با آدم اای متفاوتی روبه رو شدم آدم هایی رو دیدم که در ظاهر با همدیگه دوستن ولی پشت سر هم دیگه بد میگن و غیبت میکنن ، خیلی از همکلاسی هامو دیدم که در ظاهر دوستن ولی از درون دشمنن و پیشرفت بقیه رو نمیخوان حتی از یکی جزوه خواستم گفت جزوم ناقصه یعنی در این حد خود خواه  هرزگاهی هم آدمای خوبی هم دیدم که کمک رسان بودن 

پی بردم که مهربانی بعضی آدما فقط ظاهرسازی هست و از درون دشمنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقت کردی دوستی دوران دبیرستان و راهنمایی چقدر پاک بود اونا هم همین ادمان چه اتفاقی برامون افتاده واق ...

آره اون دوران خیلی متفاوت بود ولی الان خیلیا دشمنن باهمدیگه در حالی که تو ظاهر دوستن مثلا

به درک ،بزار از داخل دشمن از بیرون دوست باشن 

آخرش دانشگاه تموم میشه ولی این چیزا خو برات مهم دیگه نیست

بیا دوستم ،بیا باهم بی خیال شیم ،بیخیال هر مشکلاتی ،بیا هر  لحظه  روی  بدبختی هایمان کلیک  نکنیم ،کمی روی  دلخوشی هایمان کلیک  کنیم ،بیا باهم ذهنمان را آزاد کنیم مانند پروانه ای که از پیله اش آزاد شده و به گذشته فکر نمی کند که در پیله زندانی بوده بلکه  زمان حال برایش مهم است  ،گذشته و بدبختی ها دیگه گذشت ،بیا دوستم❤️‍🩹🖤 اگه میتونی برام سه تا صلوات بفرست ،منم برات حمد بخونم ،اگه صلوات فرستادی حتما ریپ بزن وبهم بگو
به درک ،بزار از داخل دشمن از بیرون دوست باشن آخرش دانشگاه تموم میشه ولی این چیزا خو برات مهم دیگه نی ...

آره راست میگی  آدم باید تنها باشه و پرقدرت و متکی به همچین آدمای دورویی نباشه

آره راست میگی آدم باید تنها باشه و پرقدرت و متکی به همچین آدمای دورویی نباشه

همکلاسی بغل دستی منم مثلا صمیمی ترین دوستمه  هی با صدای اروم  بدگویی منو با یکی دیگه  میکنه، من می‌شنوم اما هیچی نمیگم ،مهم نیست 

تا صدسال سیاه نه چیزی ازشون میخوام ،و نه چیزی  رو اگه ازم بخوان  میدم  ،به همین راحتی 

بیا دوستم ،بیا باهم بی خیال شیم ،بیخیال هر مشکلاتی ،بیا هر  لحظه  روی  بدبختی هایمان کلیک  نکنیم ،کمی روی  دلخوشی هایمان کلیک  کنیم ،بیا باهم ذهنمان را آزاد کنیم مانند پروانه ای که از پیله اش آزاد شده و به گذشته فکر نمی کند که در پیله زندانی بوده بلکه  زمان حال برایش مهم است  ،گذشته و بدبختی ها دیگه گذشت ،بیا دوستم❤️‍🩹🖤 اگه میتونی برام سه تا صلوات بفرست ،منم برات حمد بخونم ،اگه صلوات فرستادی حتما ریپ بزن وبهم بگو