2777
2789

بچه ها تو این سه سال که ازدواج کردم با شوهرم هیچ وقت پشت من نبوده نه شوهر خوبی هست نه حامی خوبی خانوادش هم از خودش بدتر دخالت کن سلطه گر زورگو یعنی تحمل فقط میکنم بخاطر اینکه پدرو مادرم فوت شدن و کسی رو ندارم اگه جایی رو داشتم رفته بودم تا الان و همش دندون رو جیگرم میزارم می‌دونم با این آدم آینده ی خوبی ندارم ولی موندم چیکار کنم مثلا خواهر و مادرش یه نظری بدن حرف اونا براش ارجعبته تا حرف من مثلا یبار داشتیم جایی می‌رفتیم مهمونی خواهرشم بود گفت خواهرم گفت همه پولارو بزاریم رو هم و بدیم کادو هی من گفتم نه جدا جدا باز پافشاری کرد و حرف خواهرش رو انجام داد یا با مادرشوهرم تو یه حیاطیم شوهرم گفت خواهرام اومدن ما هم باید بریم خونه مادرم خلاصه اصلا درکی ندارن حالم بد باشه با نخوام بیام باید هر سری هر کی هست اونجا منم برم خلاصه گفتم باشه تو برو من کارمو انجام بدم بیام خلاصه رفتم منم چند دقیقه بعد رفتم پشت در مادرش بودم شنیدم خواهراش دارن یادش میدادن که چیکار کنه برای من چیکار نکنه البته دخالت اینارو شوهرم نمی‌بینه میگه خواهرام دلسوزی میکنن به چیزی میگن تو حساسی نمی‌دونم از کی تا حالا پشت سر طرف حرف زدن شده دلسوزی یعنی واقعا دیگه خسته شدم نمی‌دونم چیکار کنم مشکل هم یکی دو تا نیست و نمیتونم دیگه تحمل کنم

بچه نیار.

برای خودت منبع درامد درست کن

هیچ کسی الان توق خیابان نمیمونه

هزوفت قوی شدی بتونی راحت جدا بشی.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
بچه نیار.برای خودت منبع درامد درست کنهیچ کسی الان توق خیابان نمیمونههزوفت قوی شدی بتونی راحت جدا بشی ...

چشم عزیزم چه شغلی مثلا یادبگیرم میتونی راهنماییم کنی راهنماییت از مشاوره هم بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم عزیزم چه شغلی مثلا یادبگیرم میتونی راهنماییم کنی راهنماییت از مشاوره هم بهتره

شوهرتو خر کن

اصلا سر حواهر مادرش باهاش دعوا نکن

بزاز اعتماد صد کنه بهت..اتفاقا باهاشون الکی جور شو

برو بیا..

قشنگ مخشو بزن و از ش پول بگیر و شمش طلا بخر

قایم کن..

هزچی ک دستت میاد عزیزم.

میتونی بری ازایشگاه وایسا وردست شو.قشنگ چشم بچرخون ببین کدام لاین توی شهز شما بیشتر مشتری داره.از همه کارا یک چشمه یادبگیر.

سواد داری توی خونه با همین گوشی تایپ اینا کن.

ترشی و کیک اینا درست کن با پول برای اقوام.

خیاطی فیلم انلاین هست توی نت

با خورده پارچه چیزای ساده یادبگیر بدوز

مثل چادر و شلوار راجتی و شال و اینا.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
پس فعلا جدا نشم

با دست خالی نه.