2777
2789
فداتشم ❤❤

😘❤️

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورم لباس و مسافرت و خیلی چیزای دیگستمثلا شما بخوای یه مسافرت خارج از کشور بری فرقی نداره تهرانی ی ...

درسته 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
پروفایلت اون پرنده واقعیه؟

فک نکنم

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E

اینایی که میگن ممکن نیست دروغه این درامد پایین از سطح فکر و عدم خلاقیت میاد

من که هرکس دیدم درامد بالا ۵۰ داشت

سرامیک بدنه ماشین

تعمیر کار 

پخش کننده تره بار 

بساز بفروش 

معامله ماشین 

خیاط لباس مجلسی

فیشال کار

تولیدی درب پنجره

تولیدی پوشاک و...

منظورم لباس و مسافرت و خیلی چیزای دیگستمثلا شما بخوای یه مسافرت خارج از کشور بری فرقی نداره تهرانی ی ...

دقیقا صدتومن نه میشه ماشین خوب خرید یا خونه خوب

فقط بخور و زنده بمون یا سفر کوچیک

دقیقا صدتومن نه میشه ماشین خوب خرید یا خونه خوبفقط بخور و زنده بمون یا سفر کوچیک

نه دیگه در این حد🤣

ما ماشین و خونه چندتا داریم

سفرخوب سالی چندبار میریم

خوب میخوریم‌و‌میپوشیم

تفریح خوبی داریم

کلا تو رفاه هستیم

ولی منظورم اینه زندگی لاکچری نمیشه داشت

اینکه اراده کنی امروز جمع کنی فلان کشور مسافرت،نه نمیشه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
نه دیگه در این حد🤣ما ماشین و خونه چندتا داریمسفرخوب سالی چندبار میریمخوب میخوریم‌و‌میپوشیمتفریح خوب ...

خونه ای که قبلا خریدی نه خونه الان تو سیدخندان که متوسطه مثلا ۲۰ تومن هست با ماهی صدتومن چندماه جم کنی بخری؟ تازه همش میره بالا ؟ ماشین خوب هم منظورم ماشین ایرانی نیست اونو همه دارن 

سفر هم کلا داخلی و کیش و ترکیه رفتم یکبار دبی 

تور فرانشه ۳۰۰ میتونی بری سالی یکبار؟؟ به اون میگن وضع خوب

خونه ای که قبلا خریدی نه خونه الان تو سیدخندان که متوسطه مثلا ۲۰ تومن هست با ماهی صدتومن چندماه جم ک ...

منم منظورم ماشین ایرانی نبود عزیزم

ولی کلا از سال ۹۸ به بعد تورم خیلی بالا رفته و نمیشه چیزی اضافه کرد منظورم ملک و املاک هست

منم گفتم با این درآمد نمیشه زندگی لاکچری داشت

اون سفر فرانسه هم برای درآمد امثال ماها نیست درآمد خیلی بیشتر میطلبه

دوست همسرم ماهی سیصد تومن درآمد داره نمیتونه این مدلی هزینه کنه 

حرف من همینه نمیشه با صد تومن زندگی لاکچری داشت ولی میشه تو رفاه بود

ما کاملا تو رفاه هستیم

لباس خوب میپوشیم فقط وارداتی می‌خرم هم خودم هم شوهرم هم پسرم

هفته ای سه شب شاید شام بیرون میخوریم

هفته ای یه بار از صبح تا شب بیرونیم همون یه روز چند میلیون هزینه داره

کلا زندگی نرمال و خوبی داریم

من از این لحاظ همینیم ولی انگار سقف خواسته هام خیلی بلنده🙁

باید تلاش کنین برای رسیدن به خواسته هاتون

من خودم کمال گرا هستم

دوست دارم همه چیز خوب و عالی باشه