2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه آدمای گذشته که باعث اتفاقات بزرگ شدن 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

چه قشنگ نگاهتو دوست داشتم👌

ممنون 🌹

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

دلم تنگ شده براش...دوست دارم ببینمش❤️ سفر شمالی که رفته بودیم خیلی آتیش سوزوند و خیلی کارا کرد

وای دقیقا چقد حرفات حرفای منه

من هفته ای دو سه بار میدیدمش

خیلی تلاش میکردم که هرجور شده باهاش سر صحبت رو باز کنم اما هیچوقت ادامه نمیداد و گوش نمیکرد

دیگه بعد از اردیبهشت ول کردم و ندیدمش

اما هر روز و هر شب تو فکرشم

ذره ای از فکرم نرفت و روز به روز دلم براش تنگ تر شد

2810