2777
2789
عنوان

اینقدر نگید که ازدواج خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 77 پست
عاقلی بخدا من ساده تو بچگی عروس شدم همش سختی الانم میخام جدابشم

عزیزمی🫂❤ امیدوارم خوشبخت شی. من به مجردیم از ۱۰.   ۵۰۰ میدم. چون خود خواسته بود هیچوقت تنهایی و نیاز بهم فشار نیوورد کسی ک میخواد و نمیشه اسیب میبینه ولی من نخواستم 

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افتخار میکنم. دلم میخواد موسسه خیریه بزنم واسطه ازدواج بشم

بزن ولی داغ دل ما مجردارو تازه نکن 

مرسی ازت 

خودمون میدونیم واسترس داریم نیاز نیاریم شما یاداوری کنید همش

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
خب گلم تنهایی اذیت نمیشی؟خداروشکر که از شرایطتت راضی هستی

نه عزیزم دقیقا واسه از دست ندادن تنهایی  و نداشتن رابطه ج ازدواج نکردم

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

اگه همسرت خوب باشه متاهلی خیلی خوبه من تو خونه بابام تو ناز و نعمت بودم عین شاهزاده ها ... الان همسر خوبی دارم از دوران مجردیم تا الان ادم شاد تری شدم ، هدفمند تر شدم قبلا عصبی بودم الان اروم و منطقی هستم 

البته متاهلی یه سری سختی هایی داره که ربطی به اخلاق طرف مقابلن نداره مثلا همسرت ممکنه بیکار بشه یا صاحب خونه اذیت کنه یا خانواده همسر ناسازگاری کنند و .... همه چی گل و بلبل نیست 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

2810