2777
2789
بگید پدر یکی از دوستاتون تواون شهر از بین رفته (البته دور ازجونشون) میخواییم بریم مراسم

زن چی باعث شد به جای کلمه فوت کرده یا مرده بگی از بین رفته؟😂 احساس کردم میوه بوده طرف 

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ياد عروسمون افتادماومد دخترشو گذاشت پيش ما ، كلي هم پيچوند كه نگه چي به چيهبعد برادرزادم بهمون گفت م ...

ای خدا چقدر بد😅بنده خدا فکر اینجاش رو نکرده بود

ممنون که گفتی باید حواسم باشه

آهان انشالله ک خوب بشن،عزیزم الکی بهونه دندون پزشک یا دکتر پوست بگیر

عزیزم میتونی هم بگی عروسی یا عقدی چیزی از اقوام ولی خوب همون فوت منطقی تره 

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

شوهرت مشکلی نداره ک بگی دکتر واس ایشون می‌خواین برین؟در رابطه با همین مشکل

میدونی بین خودشون بمونه مشکلی نداره

اما قبلا پیش اومده تا همسایه فهمیدن

به خدا اغراق نمیکنن

باید شوهرم بره دکتر عمل سرپایی دارهنمیشه تنها برهوگرنه حتما میموندم

آها پس حتما خودت باید باشی .اما واقعا نمی‌دونم چی بگی ..مثلا بگو مراسم ترحیم یکی از دوستامه .یا مثلاً یکی از دوستامون تصادف کرده تو بیمارستان ..(البته دور از جونشون )

آها پس حتما خودت باید باشی .اما واقعا نمی‌دونم چی بگی ..مثلا بگو مراسم ترحیم یکی از دوستامه .یا مثلا ...

به نطرم این دلایل منطقی تر باشه

ممنونم از همفکریت عزیزم