2777
2789

ماده ۳- کل بهای فروش مورد معامله به متقاضی (به عدد) 52,956,835ریال (به حروف) پنجاه و دو میلیون و نهصد و پنجاه و شش هزار و هشتصد و سی و پنج ریال مشتمل بر قیمت تمام شده خرید مورد معامله توسط بانک معادل (به عدد) 50,000,000 (به حروف) پنجاه میلیون ریال و سود بانک معادل 20 درصد به مبلغ 2,956,835 ریال (به حروف) دو میلیون و نهصد و پنجاه و شش هزار و هشتصد و سی و پنج ریال ریال تعیین گردید و متقاضی ضمن قبول موارد فوق متعهد شد کل بهای فروش مورد معامله را به صورت نسیه اقساطی مساوی در سررسید/های معینی به شرح ذیل به بانک پرداخت نماید.در مجموع 6 قسط بصورت ماهانه شامل 5 قسط از 1 ماه پس از اعطا الی5 ماه پس از اعطا به مبلغ8,826,139 ریال و یک قسط6 ماه پس از اعطا به مبلغ8,826,140ریال

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی ۵تومن بهت وام میده.. ۲۹۰ تومن سود ازت میگیره، بازپرداختشم ۶ ماهه ماهی۸۸۲

۲۹۰ تومن کم نیست؟چون نوشته بود سودش ۲۰ درصده 

برای همون شک کردم 

میشه ب منم بگی چطوری وام میچرن

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
چطوری میشه ازش وام گرفت خوبه بنظرم

بستگی به گردش حساب داره مثلاً برای ۱۰ م باید ۳ ماه حداقل ۳ ملیون تو کارت داشته باشی 

بازم خیلی اطلاع ندارم تحقیق کنید