2777
2789
عنوان

چجوری هم ازدواج میکنید هم درس میخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من متاهلم 

هم دانشجو هم شاغل ،هم مشغول خونه داری  هم غذا پختن 

هم کلاس زبان میرم 

به خودمم مبرسم کتابم میخونم در استانه گرفتن گواهبنامه هستم 

ولی میمیری دیگه  باید برنامه ریزی کنی قید ی سری چیزا رو باید بزنی ایستا گردی ،رفیق بازی  خواب و.. تعطیل 

باز تو نامزد داریو به کارات نمیرسی من یه دانشگاه میرم میمیرم از خستگی دلم میخواد کتاب بخونم کلاس طر ...

من دانشگاه میرم ولی هیچی ب درسام نمیرسم😐🤦🏻‍♀️یعنی فقط حضور میزنم

ذهنمم مشغوله همش

خستم .

دلیلی که میخوام مجرد بمونم:

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

توی نامزدی درس خوندن با متاهلی و مجردی قابل مقایسه نیست توی متاهلی اگر بچه نداشته باشی خیلی بهتر از مجردی هست که توی خونه کار کنی راحتتر میشه درس خوند 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

توی نامزدی درس خوندن با متاهلی و مجردی قابل مقایسه نیست توی متاهلی اگر بچه نداشته باشی خیلی بهتر از مجردی هست که توی خونه کار کنی راحتتر میشه درس خوند 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2810