2777
2789

سلام 

اون اینستا داره و من ندارم چون که میگفت دوست ندارم زنم اینستا داشته باشه و از این حرفا و منم بخاطر اینکه ناراحت نشه کلا پاک کردم ی بارم بحثمون شد سر اینکه من اقوام رو فالو داشتم(پسرخاله و عمه و اینا) خلاصه دیگه کلا نصب نکردم

حالا خودش داره درحالی که بیوشم زده متعهد ولی میره دخترای داف و همشهری هامونو فالو میکنه بار اول گفتم دعوامون شد که تو اعتماد نداری ک چک میکنی منو

الان دفعه دومه که این کارو کرده و نمیدونم چیکار باید بکنم؟ 

-کاربر جدید نیستم🧘‍♀️

فقط میتونم بهت بگم زیر بار حرف زور نرو

منطقی صحبت کن

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل از همون خط اول شروع شد

اگر اینستا داشتن بده برای هردوتاتون بده و ایشونم باید پاک کنه، اگرم خوبه پس برا دوتاتون خوبه

جلوی یه حرفشون ک کوتاه میای دیگ تا اخر باید کوتاه بیای

اینستا نداری چجوری چک میکنی؟؟

ببین حالا کاری به این چیزا ندارم اما الان جلوی این کارها که شما دوست نداری توی اینستا بگیری ، دو روز دیگه توی کوچه و خیابون هم میخوای دنبالش باشی !؟ 

بعدم من هیچ وقت با اینکه به من میگه پاک کن و خودش نصب داشته باشه کنار نیومدم یا دوتامون یا هیچ کدوم !!! 

بچه که نیستید قراره دو روز دیگه زندگیتون شروع کنید مسائل بزرگتری بعدا پیش میاد ❤️

اگه چیز بدیه و نباید نصب داشت چرا خودش داره؟ اگه مشکلی نداره و میشه درست ازش استفاده کرد پس چرا تورو منع می‌کنه؟ وقتی میگه دوست ندارم زنم اینستا نصب کنه مشخصه خودش از این برنامه چه استفاده ای داره دیگه... تهدیدش کن یا حذف کنه یا تو نصب کنی البته که این کارام فایده ای نداره تغییر دادن و کنترل کردن آدما سخت ترین کار دنیاس

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
2810