2777
2789

نمی‌دونم اختلاله، طرحواره‌ست، منفی‌نگر بودنه یا چی، ولی من اصلا هیچ اعتمادی به مَردها‌ ندارم. حتی مَردی که ظاهر موجهی داره و خوب به‌نظر می‌رسه. احساس می‌کنم قراره بهم آسیب بزنن و به‌خاطر همین ترس از آسیب‌دیدن، من تا به‌حال وارد هیچ رابطه‌ی عاطفی‌ای نشدم‌. متأسفانه به‌ همه‌شون شک دارم. کلا نمی‌تونم مردها رو انسان‌های درستی ببینم.

پدرم مرد ساده و خوبیه، ولی با توجه به چیزهایی که دیدم و شنیدم این تفکر در من نهادینه شده..

بچه‌ها من امروز تهِ دلم خالی شد و عمیقا بغض کردم. آدم امروزی‌ای هستم، ولی خب مقیدم و معتقدم. جدای از این‌ها واقعا نه سرِ قرار رفتم، تا رابطه‌عاطفی نه هیچی. سرم تو زندگی و کتابای خودم غرق بوده. 

نمی‌گم مریمِ مقدسم، نه نیستم.

ولی توقع دارم در آینده با یه مردِ پاک آشنا بشم.

مردی که قبلِ من عاشق نشده باشه. رابطه‌‌ی‌جنسی نداشته باشه، غريزه‌ی‌جنسی‌شو تا حد زیادی مدیریت کرده باشه، دنیا رو مثلِ من ببینه..

انصاف و وجدان داشته باشه، متأسفانه هر فردی برای آشنایی به پستِ من می‌خوره، صرفا حول محور افکار جنسی می‌چرخه! 

واقعا طبق دیده‌ها و شنیده‌ها همچین مردی دیگه در جامعه نیست و یا کمه-

من واقعا گذشته‌ی طرف برام مهمه . .

این افکار باعث شده من اصلا نخوام وارد رابطه‌ی عاطفی بشم، یا تو همون آشنایی مختصر تموم کنم همه‌چیز رو. چون به طرف مقابل اعتمادی ندارم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تا چند سال پیش نگاهم مثل شما بود 

اما الآن یکم زندگی و راحت تر میگیرم واقعا هم بهتر میگذره

نمیگم با هر آدم ناجوری ازدواج کن ولی همه مون ایراد داریم حالا من یه جور اون پسری که یه شیطنت هایی داشته یه جور دیگه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
منم تا چند سال پیش نگاهم مثل شما بود اما الآن یکم زندگی و راحت تر میگیرم واقعا هم بهتر میگذرهنمیگم ب ...

من شیطنتی‌ نداشتم. توقع دارم با کسی در ارتباط باشم که شیطنت پررنگی نداشته باشه. برام سخته بپذیرم که مجردیِ چهارچوب داری داشته‌باشم ولی همسرم ول چرخیده باشه.✔

بیست‌ساله‌ام. درس می‌خونم. یه حرفه‌ی هنری رو دنبال می‌کنم. قراره شاغل هم باشم.

خب عزیز من سنت خیلی خیلی کمه معلومه مرد های درست حسابی سمت دختر ۲۰ ساله نمیان 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
من شیطنتی‌ نداشتم. توقع دارم با کسی در ارتباط باشم که شیطنت پررنگی نداشته باشه. برام سخته بپذیرم که ...

اخه کلا مجردی نداشتی تازه وارد اجتماع شدی 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
من شیطنتی‌ نداشتم. توقع دارم با کسی در ارتباط باشم که شیطنت پررنگی نداشته باشه. برام سخته بپذیرم که ...

نگاهت خیلی صفر و صدیه مال سنتونه البته بهون حق میدم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

منم هم‌عقیده رو داشتم و همچنین فردی رو هم خدا سر راهم گذاشت ، البته بدون که گذشت زمان شخصیت افراد رو عوض هم میکنه ! منظورم اینه شاید با شخصی ازدواج کنید که مجردی پاکی ذاشته اما بعد سالها ازدواج کار خطایی بکنه پس به هیچ کس نه اعتماد کن و نه تکیه محکم

من تا 23 سالگیم حتی قرار اول هم نرفته بودم و هیچ کس باور نمی‌کرد چند تا قرار رفتم آدم ها متفاوت اند بعضی ها همه چیز رو جنسی می بینند بعضی ها هم نه واقعا قصد ازدواج دارند .بعضی ها رو بازی می‌کنند از اول میگن چه قصدی دارند بعضی ها دنبال وابسته کردن و سوء استفاده کردن از لفظ ازدواج اند .توفقط باید محتاط باشی هیچ کس رو باور نکنی درسته تا خودشو ثابت کنه

2810