2777
2789
عنوان

بچها یاد گرفتن تزریقات وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 22 پست
منم با آبجیم رفتم 😁

😁😁با چون دوقولوییم همش پی همیم😂

جدیدا جدا شدیم یکم

کسی که برای التیام درد انسان ها تلاش میکند مهربان است ولی کسی که برای التیام درد حیوانات دل میسوزاند مهربان ترین مهربانان است  و من اعتقاد دارم که هنگام مرگم صد ها حیوان برای آرامش روحم دست به دامان خداوند میشوند
بعد با میشه تو بیمارستان استخدام بشی یا تزریقاتی بزنی؟

میشه عزیزم

کسی که برای التیام درد انسان ها تلاش میکند مهربان است ولی کسی که برای التیام درد حیوانات دل میسوزاند مهربان ترین مهربانان است  و من اعتقاد دارم که هنگام مرگم صد ها حیوان برای آرامش روحم دست به دامان خداوند میشوند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😁😁با چون دوقولوییم همش پی همیم😂جدیدا جدا شدیم یکم

الهی زنده باشین اما ما دوقلو نیستیم ولی همه کارامون باهمه حتی خریدمون با اینکه من ازدواج کردم ولی رابطمون روز به روز بهتر‌میشه

الهی زنده باشین اما ما دوقلو نیستیم ولی همه کارامون باهمه حتی خریدمون با اینکه من ازدواج کردم ولی را ...

مرسی عزیزم

همچنین شما و خواهر عزیزتون

خیلی خوبه اینجوری🥺