2777
2789
عنوان

سوال دارم در مورد کاپ قاعدگی واقعا چطور استفاده مینمایید🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1859 بازدید | 184 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم منتظرم هروقت ازدواج کردم درجا بگیرم😂 بنظرم خیلی هم از پد تمیز تره هم راحتتر 

مثلا فکرکن یجایی میری خونریزیت شدید میشه پد و باید عوض کنی ولی همراهت نیست اونو در میاری میشوری دوباره میزاری

یا فک کن شبا وقتی میخوابی دیگه نگران نیستی نشتی بده خیس بشی راحت میخوابی 

از نظر اقتصادی هم به صرفه تره 

وای پس من نمیتونم تحمل کنم

از حلقه و ساعت استفاده میکنی ؟

روز اول انگار یه چیزی اضافه اس 

اما از یکی دو روز بعد اصلا متوجه نمیشی هست 

بهش عادت کردی 

اینم همونه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

آره راست میگی ،نمیدونم که منم اینجوری شنیده بودم

پیش میاد عزیزم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
عزیزم میشه توی تاپیک تون یه سوال درمورد مشکلم بپرسم؟ من همین الان که شما این تاپیک رو زدین و عکس کاپ ...

واژینیسموس هستید ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

فکر کنید مهمان هم باشه خونت اینم بذاری گشاد گشاد راه بری چه شود 😂

فقط بار اوله 😅😅

بعدش انقدر راحت میشی که نمیفهمی کی پریود شدی و کی تموم شده

فداتشم بمب انرژی 😍💞

عزیزی 😍

سوالی داشتی در خدمتم 

اگر کاپ گرفتی حتما لیوانش رو هم بگیر

برای نظافتش خیلی خوبه

عزیزم میشه توی تاپیک تون یه سوال درمورد مشکلم بپرسم؟ من همین الان که شما این تاپیک رو زدین و عکس کاپ ...

بله عزیزم راحت باشید امیدوارم بتونیم راه حل برای سوالتون داشته باشیم 

چرا قفل شدی شما استرسی هستید 

وسواس فکری و اضطراب دارید 

بخدا دیدن پد خونی خیلی چندش تر از کاپه

من بهترین کادوی عمرم که به خودم دادم کاپ بود و چه ظلمی کردم کاش زودتر میخریدم

اصلا یادت میره که پریودی انقد که راحته

نه برنمیگرده تو رحم اصلا خونی که میریزه دیگه برنمیگرده و تو واژن میمونه نه رحم!!! این فکرتون اشتباهه

چندساله دیگه از شر پد خریدن راحت شدم😍

تابستونا پد باعث عرقسوزی میشه همش

کلا پد خیلی چندشه وقتی سرفه یا عطسه میکنی یهو خون رو حس میکنی که میریزه خیلی حس چندشیه دلم می‌خواد بمیرم به شخصه 

ولی کاپ انگار هیچی نیستش

😍😍😍😍😍😍

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
2810