2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون برای مادرش طلا بخره برای شما شال

| مشاهده متن کامل بحث + 2495 بازدید | 152 پست
مادرش هست عزیزم ناراحت نمیشم افتخار کن به شوهرت که به مادرش ارزش قائل هست کسی که پدر ومادر خودش رو ن ...

ول کن تو رو خدا... با این حرفا مردا را پررو میکنید که زنشو آدم حساب نمیکنه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عششقمفقط موندم مردا رو از کجاشون جر میدن دقیقا🤭😄😄

از دهن 🤗

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

میگم از این به بعد کاری هم داشت بره به مادرش بگه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
این موضوع بعد یکسال هنوز ازارم میده اون انشگتر رو دست مادرشوهرم میدیدم خیلی عصبی میشدم الان انگشترش ...

حق داری عزیزم فقط دیگه یادت باش هیچ وقت انقد. واسش فداکاری نکنی واز طلاهات نکذری

2810