2777
2789
از اردیبهشتیا خوشم نمیاد بینهایت لجباز غرغرو بی اخلاق خودخواه شاید همشون اینجورینباشن اما اکثرن همین ...

پس تیرماهی ندیدی اگه کاری به دلش نباشه محاااااااله انجام بده اتعطاف پذیری منفی هزار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس تیرماهی ندیدی اگه کاری به دلش نباشه محاااااااله انجام بده اتعطاف پذیری منفی هزار

تیرماهیا علاوه بر انعطاف نداشتن غرغرو هستن ولی هیشکی ب پای اردیبهشتیا نمیرسه 🥲🫤

بله ذات خراب باشه با هیچی نمیشه درستش کرده

اره وگرنه دیگه این همه آدم متولد ماه های سالن یعنی یه آذر ماهی با کسی دیگه آذر ماهی هست باید مثل هم باشن؟؟؟بنظرم فقط ذات آدمه و بس

😏😏😏😏😏می‌خوام اثرانگشت بزنم امضابلدنیستم
اره اتفاقا حدس دیگمم بهمن بودچون من اصلا از فروردین و بهمن خوشم‌نمیاد

بهمنیا ی ایراد بزرگ دارن تا با کسی اشنایی یا ارتباط طولانی نداشته باشن سردن 

میشه گفت دیر جوشن 

اردیبهشتیا انسان های مصمم، قاطع، کمی درونگرا، دلسوز و مهربان،خیر خواه، بعضا زود عصبی میشن،مقداری لجب ...

برعکس اصلا مصمم نیستن و نمیشه رو احساس و تصمیمشون زیاد حساب کرد مگر از سر کینه و انتقام باشه ب شدت کینه جو هستن ، درونگرا درسته ، دلسوز و مهربان اما نه با همه با ادمهایی ک هم تیپ و شخصیت خودشون باشن ، خیر خواهم قبول نیست چون دیدم متولدین این ماه تا منفعتی براشون نباشه خیر برای کسی نمیخان ،زود جوش و ب شدت لجباز

بهمنیا ی ایراد بزرگ دارن تا با کسی اشنایی یا ارتباط طولانی نداشته باشن سردن میشه گفت دیر جوشن

ولی خوش قلبن ...

درسته من باهاشون نمی‌سازد ولی مثل فروردینیا خبیث نیستن حداقل

ولی خوش قلبن ...درسته من باهاشون نمی‌سازد ولی مثل فروردینیا خبیث نیستن حداقل

درسته تا حدودی میشه گفت خوش قلب و دلرحم هستن 

(وقت عصبانیت و کینه دلرحمی ندارن سنگدلتر میشن)

2810