2777
2789
۵🥲

الهیییییییی🥺🥺🥺🥺

خیلی نازی 

مبارکت باشه عزیز دلم خدا رو شکر ایشالله خدا بیشترش کنه

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا منم سعی میکنم پولامو سیو کنم وطلا دست دو بگیرم

آفرین 

بالاخره طلا یه جور سرمایه گذاریه 

مواقع نیاز میتونی بفروشی

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...
ایشا الله میتونی من پول چند ساله😂😂😂😂

من پولامو جمع کردم بدم ساعت واسه تولد شوهرم که ۲۰ امه🥺ولی متاسفانه خرج شد و قرار بود همسرم بهم بده ولی انقدر بدهکاریم این ماه که بعید میدونم بهم برگردونه🥺🤦🏻‍♀️من با یک و نیم چی بخرم اخه؟

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

۵🥲

۵ تومن یا ۵ گرم

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
من پولامو جمع کردم بدم ساعت واسه تولد شوهرم که ۲۰ امه🥺ولی متاسفانه خرج شد و قرار بود همسرم بهم بده ...

من تولد همسرم یدونه روان نویس خریدن ۵٠٠ ببین سواد خرج کردن داشته باش فقط ٣٠ درصد از پولتو خرج کن

من پولامو جمع کردم بدم ساعت واسه تولد شوهرم که ۲۰ امه🥺ولی متاسفانه خرج شد و قرار بود همسرم بهم بده ...

یه لباس خواب سسکی و رو خودتم پاپیون بزن 😶

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
من تولد همسرم یدونه روان نویس خریدن ۵٠٠ ببین سواد خرج کردن داشته باش فقط ٣٠ درصد از پولتو خرج کن

علاقه به این چیزا نداره 

مادرشوهرمم میگه همه پولتو نده واسه کادو این خرت و پرتا واسه خودت کادو بخر

منم هیچوقت از پول خودم واسه خرجی خودم خرج نمیکنم ولی اینماه از دستم در رفت و گفتم همسرم برمیگردونه ک از شانس بد من خیلی بدهکاره

دعا کن کاسبیش خوب باشه حداقل دو روز قبلشم بهم برگردونه خوبه🥺اون ساعت مورد علاقشه ولی اصلا به علاقه خودش اهمیت نمیده همش برای ما خرج میکنه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

یه لباس خواب سسکی و رو خودتم پاپیون بزن 😶

😂😂😂شاید باورت نشه ولی لباس خواب جدیدم جزو برنامه هام بود

2810