2777
2789
عنوان

رشته پرستاری یا آموزش ابتدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 22 پست
برای اموزگاری نمیتونی شرکت کنی؟انصافا چهار سال درس خوندن اخه خیلی سخته🥲

نه متاسفانه نمیشه با این رشته 

اره بخدا انقدر پشیمونم که نگو

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری
پرستاری ارزش نداره دوباره بشینی بخونی واسه کنکور همون برو آموزش ابتدایی

چیزی که هست من فکر میکنم شانس قبولی رشته پرستاری برا دانشگاه آزاد خیلی بیشتر هست تا شانس قبولی توی آزمون استخدامی آموزش و پرورش 

اینو هم باید بخونم دوباره بعد منتظر بمونم سالی یک بار یا دوبار آزمون بدن و دوباره باید بخونم برا آزمون ها که اکثرا هم خودشون از قبل میدونن کیو می‌خوان ببرن داخل

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه متاسفانه نمیشه با این رشته اره بخدا انقدر پشیمونم که نگو

چه سخت🥺

اخه میدونی یه چیزی هست که شاید ازمون هم فقط امسال و سال بعد باشه نتونی برسونی🥲

من بودم میرفتم سراغ رشته هایی مث مدیریت یا مشاوره یا روانشناسی که کار زیاده

بازم تحقیق کن

البته من ادم پرستاری نیستم برا همین فکر نکردم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
چه سخت🥺اخه میدونی یه چیزی هست که شاید ازمون هم فقط امسال و سال بعد باشه نتونی برسونی🥲من بودم میرفت ...

اره دقیقا بالا منم گفتم به اون کاربر 

اصلا من بخونم هم معلوم نیست آزمون بگیرن یا نه و اگرم بگیرن هربار باید بخونم برا آزمون استخدامی 

این رشته ها هم که شما میگی دوباره باید منتظر آزمون موند و بازار کار زیادی نداره 

من هم قبلا از معلمی و پرستاری بدم میومد

اما الان که سنم بیشتر شده و تجربه کار آزاد و آرایشگاه هم داشتم و مدرکم هم به دردم نخورد میبینم که حداقل ما کسی رو نداریم با رشته پرستاری بیکار باشه

اره دقیقا بالا منم گفتم به اون کاربر اصلا من بخونم هم معلوم نیست آزمون بگیرن یا نه و اگرم بگیرن هربا ...

اره دیگه شرایط مزخرفیه 

من خودمم گیج شدم

اخه پرستاریم قبول شدنشم داستانه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
اره دیگه شرایط مزخرفیه من خودمم گیج شدماخه پرستاریم قبول شدنشم داستانه

نمیدونم والا 

من قصدم آزاد هست و میگم ممکنه راحت قبول بشم 

من که هیچ تجربه ای هم از درس های رشته تجربی ندارم 

فقط چند ماه وقت دارم بخونم 

نمیدونم والا من قصدم آزاد هست و میگم ممکنه راحت قبول بشم من که هیچ تجربه ای هم از درس های رشته تجربی ...

راستش اسون نیست اصلا

من سعی کردم نتونستم چون چنسال از درس فاصله گرفته بودم 

شاید شما تونستی

فعلا به هر دری میزنم به در بسته میخورم☹️

راستش اسون نیست اصلامن سعی کردم نتونستم چون چنسال از درس فاصله گرفته بودم شاید شما تونستیفعلا به هر ...

عزیزم ان شاء الله هر چی خیره برات پیش بیاد